74% 81 szavazat
Karácsony

Karácsony

Noel
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egymástól merőben különböző személyiségek keresik a megértést és a könyörületet karácsony idején. Rose középkorú, elvált nő, akinek az édesanyja kórházban van, előrehaladott Alzheimer-kórban szenved. Rose szeretne mégegy lehetőséget kapni, hogy elmondja neki, mennyire szereti, ám az anyja már nem ismeri meg. A rendőrtiszt Mike egy pincér rögeszméjének célpontja lesz. Artie meg van győződve arról, hogy Mike az ő néhai feleségének a reinkarnációja. Mellesleg Mike a szép Ninát készült elvenni, de úgy tűnik, hogy a féltékenysége szétzilálja a kapcsolatukat.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2005.12.01.
Paul Walker
Penélope Cruz
Paul Walker
Alan Arkin
Susan Sarandon
Penélope Cruz
Penélope Cruz
Susan Sarandon
Penélope Cruz
Paul Walker
Penélope Cruz
Paul Walker
 
2017.04.29 duhaj

legújabb vélemény

Nagyon gyenge forgatókönyv, amit valami módon a castingal próbáltak meg ellensúlyozni. A történet szerintem egészen sablonos, pont olyan, mint minden második film ebben a témában. Nem mondom nézhetetlennek, de teljesen időpocsékolásnak éreztem a filmet.

0
 
2015.11.24 S.Marika

Rég láttam már ezt a filmet,de még most is tetszik. A legnagyobb előnye a filmnek a több szálon futó cselekmény,jól lehet követni minden eseményt. Igazi kis Karácsony közeli film,gyönyörű és megható.

1
 
2015.06.29 feri1

Én csak Robin Williams miatt néztem meg a filmet, és ő nem is okozott csalódást, ennek ellenére a film teljesen kong az ürességtől. Még egyszer biztos, hogy nem tudnám megnézni, mert egyszerűen nincs hangulata a történet pedig gyenge.

0