Kavarás

Blended

2018.04.17 TomÁcs

Azt hittem, hogy Adam Sandler ezzel a filmmel végre vissza ül a trónra, de ahogy látom csak ideiglenes volt a fellendülés. Ez egy remek humorú, igazi családi vígjáték.

2018.12.27 VvV

Nagyon kedvelem ezt a filmet. Könnyed és jó a humora és a története is sok vicces jelenetet szül.

2017.07.30 Lonka

Végre Adam! Nem mondom, hogy a legjobb filmje, de meglepően jó. Vicces, a feldobott labdákat lecsapja és ízléses, mindezek megfűszerezve egy kis romantikával.

2016.11.18 MKristijan

Elmúlt időkben ennek volt a legtöbb köze az igazi Adam Sandlerhez, de inkább Drew Barrymore volt az aki vitte a filmet. Tele volt 50 első randi utalással a film. Kis nosztalgia, kipróbálva egy régen bevált szitu más köntösben.

2016.09.28 Greeta

Helyes film, kedves a története, bár a végkimenetele kitalálható. Nekem tetszett.

2019.01.23 Timcsi

Remek családi film, ami kellemes kikapcsolódást hozhat az egész családnak. Vicces, nem közönséges, gyönyörű környezet!

2019.04.27 petraszab

Ez az Adam Sandler mindig valami jó nővel megy nyaralni. :) Értelmes vígjáték, van története, és nem közönséges.

2017.10.14 kevelin

Az utóbbi évek egyik legjobb Adam Sandler filmje. Rengeteget lehet nevetni rajta, Barrymore is jó benne. Többször nézhető, nagyon jó volt

2015.02.06 ANdraS

A kommentek alapján örültünk, hogy végre nézünk egy jó vígjátékot, de a Kavarás nagy csalódást okozott. A forgatókönyv lyukas, mint az ementáli sajt, szerintem az egész filmet Dél-Afrika fizette, mert az afrikai képek hihetetlenül csak bele lettek vá... Több

2021.01.25 KCintia

Annyira imádom!

Nagyon sokszor láttam már ezt a filmet, tudni kell, hogy Adam rajongó vagyok. Nyilván vannak rosszabb, gyengébb filmjei, de a Kavarás abszolút nem az. Előfordulnak benne túlzások, de nagyon vicces film lett, és biztos elő fogom még párszor venni.

2015.04.23 Bizsu82

Átlagon aluli, sablonos amerikai romantikus vígjáték. Kb ami Adam Sandlertől várható. Semmi újat nem adott, unalmas, elcsépelt film elcsépelt poénokkal. Átlagon aluli, nekem nem jött be.

2015.05.03 Zsceeeka

Kifejezetten nem tetszett, sőt, végig idegesített. Pedig az 50 első randi tetszett, sőt, talán többször is láttam. Lehet az a baj, hogy közben felnőttem, de a színészek is csak öregebbek lettek, sajnos jobbak nem.

2018.03.24 NFG

Már az 50 első randiban is tetszettek együtt! Örültem, hogy lesz együtt mégegy filmük! A történet kreatív és aranyos! A kivitelezése vicces és szórakoztató!

2016.09.17 HannaK

helyes film, egész jól összerakták. A végét ki lehet előre találni, de ettől függetlenül érdemes megnézni.