Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
27
Szereplők
22
Vélemények
10
Képek
3
Videók

Vélemények: Kegyetlen játékok (1999)

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

Hogy tetszik Bali a penzehes qrva anyadnak?

Kultikus es mara mar elmondhatjuk h korszakalkoto film, amely megalkotta/nepszeruve tette a tinithrillereket. Ahogy egyre idosodik az ember es latja ujra meg ujra, elveszti a bajat es a vonzerejet a tortenet, de meg mindig lehet rajta mosolyogni, szornyulkodni es hiaba nem annyira eros mar a sodras, mint anno amikor eloszor latta az ember, megis megeri a jatekidot raszanni.

 
indingo   2017. 05. 03.

Remek film imádom, bár nem mai darab. Nagyon jó karakterek vannak benne és a története is izgalmas. A végénél a szívem szakadt meg, de így volt tökéletes


 
ArpiHajdu és Réci   2018. 02. 18.

Lassan alapmű lesz

A kegyetlen játékok első része (vagyis tulajdonképpen az idétlen és szolgaian másoló folytatásokat nem is lehet komolyan venni, úgyhogy nevezhetjük az egyetlennek is) a 2000-es évek elején igazi kultfilmmé vált, amelyet szerintem első sorban annak köszönhet, hogy az emberek szeretik az undok, számító és céljaik érdekében bárkin átgázoló karaktereket, ez a film pedig tele van ilyenekkel. Egy másik pozitívum, hogy a szexualitást és az erotikát pont a kellő mértékben adagolja, nem finomkodik, de közben nem lesz sem alpári, sem olcsó. Ahhoz viszont pont elég, hogy a prűdek felkapják rá a fejüket: a mostohatestvérek megkívánják egymást, micsoda fertő… Na és ami mellett még nem lehet szó nélkül el... több»

 
szaka123   2016. 01. 26.

A mai napig megállja a helyét. Nagyon jók sikerült ez a film, a sztori, az akkor még ismeretlen színészek, akik azóta már eléggé befutottak. Érdemes megnézni mindenkinek, a tiniktől a felnőttekig! :)

 
Szilonka   2016. 04. 11.

Nagyon jó kis film, a trilógiából természetesen ez sikerült a legjobbra. Nagyon jók a szereplők, jó a történet, de kiszámítható. A vége is tetszett, bár szomorú. A két főszereplő ebben a filmeb jöttek össze.

 
Norbert93   2018. 09. 25.

Ez a Sarah M. Gellar eszméletlenül jól adja az ördögi, manipulatív, de lelkileg gyenge és instabil nőszemélyt, akinek a hálójából senki sem menekül. Alakítások tekintetében Reese Witherspoon sem szégyenkezhet, kiváló jellemfejlődést láthattunk tőle. A film időtálló és nagyszerű. A folytatások borzalmasak és erőtlenek.

 
sabnock666   2019. 08. 27.

Persze,itt is hozzácsaptak még két bűngyenge részt,de ez az eredeti. Jó film,és Gellar hozza a karaktert,bár ez mindenkire vonatkozik,de megnéztem,és annyi.nem kedvenc. Teljesen átlagos,semmi extra.

 
Bizsu82   2019. 01. 18.

Laza, könnyed film. Számomra mindenképpen szórakoztató volt. Tetszett a színészek alakítása, a fordulatok és a sztori is. Átlaghoz képest jobb film.

 
kevelin   2019. 06. 01.

reese egyik legjobb filmje manapság egy ilyen filmet leforgatni nem lenne nagy dolog de szerintem akkor ez még egy merész húzásnak számított. azt is nemrég tudtam meg hogy ez egy filmadaptáció 3. feldolgozása. nekem nagyon tetszett

 
Milanman   2015. 05. 04.

Nyilván a "Veszedelmes viszonyok" az alapmű legzseniálisabb feldolgozása, de a "Kegyetlen játékok" is ugyanarra a fantasztikus történetre épül, ráadásul teszi mindezt úgy, hogy korának fiataljaihoz próbál szólni. Nem egy mestermű, én mégis nagyon szeretem, mert ügyes és működik.

 
Zsceeeka   2015. 05. 03.

Na, ez sem egy mai film, de mai napig hajlandó vagyok megnézni. Kamaszként más szemmel néztem, az biztos, de maradandó élmény maradt azóta is, bár a színészek közül kb. senkit nem kedveltem.

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

Nagyon jó ütős film. Eredetileg Sarah Michel Gellar miatt néztem meg, de rá kellett jönnöm, hogy csupa remek színész játszik még benne. Érdekes cselszövési hálót figyelhetünk meg. Jó, kicsit beteges néhol, de éppen ettől lesz érdekes egy történet. Nem egy tipikus happy end történet, de így is jó a lezárása.

 
oneminute   2018. 07. 06.

Remek kis filmecske, imádom mindkét főszereplőt, akik épp itt mélyítették el kapcsolatukat. A cím nagyon jól tükrözi a tartalmat, valóban kegyetlen játékokat lehet játszani az érzelmekkel.

 
Fildi   2015. 07. 29.

Ez a modern verzió nagyon jól sikerült. Brilliáns sztori, érdekfeszítő események. Történésekben dús, igazi dráma remek szereplőkkel és rendezéssel. Nekem nagyon átjött!

 
trixxy   2016. 12. 31.

Nyilván az összes rész közül ez sikerült a legjobban, de számomra sajnos ez sem volt hiteles. A történet jó lenne, de a szereplők nekem gyerekeknek tűnnek, inkább viccesnek találtam a játékukat és pont ettől nem éreztem azt a drámát, ami a történésekben voltak.

 
Robi92   2015. 11. 19.

Ryan nagyon jól játssza a rá rakott szerepet,amikor kell sznob vagy épp érzelgős. Itt még elég fiatalok voltak ezek a színészek,szinte még csak próbálgatták a színészkedést. Vannak benne megjátszott és egyben túljátszott jelenetek.

 
BlaBlaBla   2016. 02. 24.

A Kegyetlen játékok filmek közül kétség kívül a legjobbra sikeredett alkotás. A szereposztás kiváló, a történet érdekes, bár kiszámítható, hogy az érzelmek közbe fognak szólni.

 
Barthy   2015. 09. 01.

Megérte megnézni. Sokkal jobbak a színészek és magasan a legjobb történet, mint vártam. Pazar a látvány, akció dús a sztori. Nem kellett csalódjak, így pont olyan jó lett amilyennek kellett lennie egy kellemes filmnek.

 
David   2015. 01. 23.

Fantasztikus film, remek megvalósítás. A film az egyik kedvenc drámám, sokakkal szemben szerintem jobban sikerült, mint a korábbi Veszedelmes Viszonyok, pont azért mert modern köntösben a modern fiataloknak sokkal emészthetőbb módon jeleníti meg a történetet. A színészi játék pedig a három főszereplőtől hibátlan.

 
kodin1   2016. 03. 13.

Ha már Veszedelmes viszonyok, akkor a 88-as verzió - mert abban valahogy őszintébben és érzékletesebben átjön a dolgok súlya, mint egy modern környezetre átültetve, ráadásul a Kegyetlen játékok nem is annyira kegyetlen a szereplőkkel, mint a Malkovich és Glenn Close-féle alkotás. Ott volt súlya és dramaturgiája a történéseknek, itt pedig egy fokkal lazítottak a kötöttségeken: ezért annyira nem is érthető, hogy ez az egész sztori kinek és miért jó, avagy rossz.

 
pi   2015. 05. 17.

A Kegyetlen játékok egy igen sokat emlegetett film, és nem véletlenül: olyan dolgokat állít reflektorfénybe, amik már kamaszként is aktívan érdeklik az embereket, és ez a film valahogy mindent nagyon eltalált. Jó a rendezés, jó a dramaturgia, jók a színészek és - kegyetlensége ellenére - jó a film hangulata is. A szép és letisztult képek szép kontrasztban állnak a sötét és számító történésekkel.

 
panhnedy   2015. 02. 15.

Igazi tinidráma, még akkor is, ha a készítők vagy a prűd kritikusok a premier idején túlságosan erotikusnak vagy keménynek tartották a filmet bizonyos jelenetei miatt. Hogy az erkölcs lazult, vagy a tűrésküszöb kúszott feljebb, végül is mindegy: a film egy érdekes adaptálási kísérlet elég jó végeredménye. Ezek a fajta játékok ugyanis, mint látszik, nem mentek ki a divatból, és a közönség nagy része tudott a dologgal azonosulni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.