Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
75

Kék lagúna: Az ébredés (2012)

Blue Lagoon: The Awakening
Filmadatlap
 
18
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Valéria   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

The blue lagoon

Gyenge. Béna. Nem jött be. Aki el tud vonatkoztatni a felszínességtől, és kizárólag a tömény, feltétlen romantika érdekli, az megkapja, szóval hajrá, de aki bármi logikusabbra, érettebbre, mélyebbre vágyik, az inkább kerülje el...

 
dailyfilmsan   2019. 02. 08.

Számos dologban eltér a régebbi részektől. Maga az hogy a modern világban játszódik elfogadhatóbbá teszi a film vonalát. A fiatalok találékonyak és elég hamar rájönnek hogy mit is kell tenniük. Ez is egy különbség hiszen a régi filmekben a szigeten nőnek fel a gyerekek itt viszont mindössze 100 napot töltöttek el a szigeten a tinédzserek. Ami nagyon látszódik a filmen az az hogy a két főszereplőnek nem sikerült teljesen egymásra hangolódni és az hogy nagyon szép helyen voltak. Talán még ez a film az első kettőhöz képest jobb, lehet csak a modern közeg miatt vagy mert nem nudiztak minden másodpercben. Ez amúgy még tetszett is hogy a pucérkodást izlásesen sikerült felvenniük. Szóval szerintem elmegy a film egyszer meg lehet nézni még annak is aki nincs oda a romantikus filmekért.


 
authorgirlll   2017. 12. 30.

Nagyon jó újra gondolása egy régi sztorinak. Megmutatja a modern ember reakcióját ha szó szerint elveszik a tengeren. Megmutatja, milyen szabadok lehetünk, ha a társadalom szabályai nem kötnek. Megmutatja, hogy csupán két hónap alatt mennyire elszokunk a társadalomtól és mit tehet velünk a vadon, hogy milyen nehéz visszaszokni a valóságba, ahol már megint jelen van a rengeteg szabály. Nagyon jó szerelmi történet amit minden lánynak látnia kell.

 
adibandii   2015. 04. 25.

Szerintem egy nagyon szép romantikus film.A két főszereplő is jól ki lett választva,a történet jól meg lett irva,és tetszett,hogy most tinédzserek ragadtak a szigeten és nem középkorúak.

 
veresszsoltika   2017. 09. 22.

Szép és látványos, megható film, csodálatos jelenetekkel, képi hatásokkal. Tetszettek a színészek benne, és a dramaturgia is kitűnő. Klassz, kedves film.

Denise Richards
Denise Richards
 

A szereplők a Karib-szigetek egyikén esnek csapdába, ahol egy párduccal találkoznak, viszont a Karibi-térségben sehol nem őshonosak a párducok.

(dailyfilmsan)
 

Emma a partin magassarkút visel viszont a többi jelenetben szandált.

(dailyfilmsan)
 

A film Kaliforniában, valamint Hawaii-n, a Maui- szigeten lett leforgatva.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.