Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85
Filmadatlap
 
23
Szereplők
8
Vélemények
23
Képek
2
Videók
45 év
 
Berto49   2017. 09. 09.

Érdekes lélektani téma, a 45. házassági évforduló előtt kiderül, hogy a férjnek egy állapotos partnernője Svájcban, elég tisztázatlan körülmények között halt meg, a holttestét csak most találták meg. Őszintén, nem egy akciófilm, inkább a feleség, Charlotte Rampling szédületes színjátéka áll a középpontban. Megint idősek a főszereplők, mint az „Ifjúság”-ban, számomra nem volt igazán nagy élmény, viszont a feleség alakítása bámulatos. Kevés színésznő tud ilyen átéléssel szerepet megformálni!

 
MP170506   2019. 03. 30.

Tanulságos, sokatmondó film. Mire képes több évtized után is, ha nem vagyunk őszinték az emberekkel. Érdekes film, nem nagy történéssel, mégis leköti a nézőt.


 
Zsceeeka   2016. 04. 18.

Remek dráma , a sztori maga is érdekes , elgondolkodtató és a végére tanulságos is lesz. De a legjobb benne, hogy ez a két idős színész nagyon nagyot alakít, teljesen elhittem nekik az egészet . Gyönyörű és tanulságos történet.

 
ANdraS   2019. 01. 25.

Ezt a filmet csak javasolni tudom, elsősorban nekem nagyon tetszett Charlotte Rampling minimalizmusa, ilyen szinészek szerintem lassan de biztosan kifognak halni. A film is kissé régimódi, de hát annak köszönhetően a semmiből is tud feszültséget kelteni.

 
Ragemarci   2016. 03. 18.

A film nagy erénye, hogy semmit nem magyaráz túl. A hátránya, hogy nem is igen kell magyarázkodni, mert nagyon sekélyes.

Charlotte Rampling
 
Akármennyire is tisztelem azért a rendezőt, hogy úgy akart egy filmélményt nyújtani, hogy abban nincs semmi filmszerű, szeretni ezért nem tudtam maradéktalanul művét. több»
 
Egy 45. házassági évfordulóra készülő pár életét alapjaiban rengeti meg a férfi egykori menyasszonyának a svájci Alpokban előkerült holtteste. Andrew Haigh fesztiváldíjas filmjében nincs egy hamis pillanat sem: érzékenyen mutatja be, hogy a bizalom még a legstabilabbnak tűnő kapcsolatban is végtelenül törékeny lehet. több»
 
Andrew Haigh rendező mesterművében Charlotte Rampling remekel. több»

A film összbevétele 14 430 249 dollár volt (imdb.com).

 

Az Európai Filmakadémia a legjobb színésznőnek járó elismerésben részesítette 2015-ben Charlotte Rampling színésznőt.

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.