Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
86%
Filmadatlap
 
23
Szereplők
10
Vélemények
23
Képek
2
Videók
45 év
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 14.

legújabb vélemény

Bár vonakodva kezdtem hozzá,nagyon jó érzésekkel álltam fel a fotelemből a film megnézése után.Katartikus,és zseniális.Csak ennyit tudtam kinyögni magamban.Régen nem láttam ilyen mélyreható lélektani drámát,óriási végkifejlettel.Többször nézős!

 
Berto49   2017. 09. 09.

Érdekes lélektani téma, a 45. házassági évforduló előtt kiderül, hogy a férjnek egy állapotos partnernője Svájcban, elég tisztázatlan körülmények között halt meg, a holttestét csak most találták meg. Őszintén, nem egy akciófilm, inkább a feleség, Cha... több»


 
MP170506   2019. 03. 30.

Tanulságos, sokatmondó film. Mire képes több évtized után is, ha nem vagyunk őszinték az emberekkel. Érdekes film, nem nagy történéssel, mégis leköti a nézőt.

 
Zsceeeka   2016. 04. 18.

Remek dráma , a sztori maga is érdekes , elgondolkodtató és a végére tanulságos is lesz. De a legjobb benne, hogy ez a két idős színész nagyon nagyot alakít, teljesen elhittem nekik az egészet . Gyönyörű és tanulságos történet.

 
ANdraS   2019. 01. 25.

Ezt a filmet csak javasolni tudom, elsősorban nekem nagyon tetszett Charlotte Rampling minimalizmusa, ilyen szinészek szerintem lassan de biztosan kifognak halni. A film is kissé régimódi, de hát annak köszönhetően a semmiből is tud feszültséget kelteni.

 
Ragemarci   2016. 03. 18.

A film nagy erénye, hogy semmit nem magyaráz túl. A hátránya, hogy nem is igen kell magyarázkodni, mert nagyon sekélyes.

 
stomachh   2016. 09. 13.

Nagyon jo kis ketszemelyes drama. A szineszi alakitas pazar, a lendulet nem sodro...

Charlotte Rampling

A film összbevétele 14 430 249 dollár volt (imdb.com).

 

Az Európai Filmakadémia a legjobb színésznőnek járó elismerésben részesítette 2015-ben Charlotte Rampling színésznőt.

(erare)
 
Akármennyire is tisztelem azért a rendezőt, hogy úgy akart egy filmélményt nyújtani, hogy abban nincs semmi filmszerű, szeretni ezért nem tudtam maradéktalanul művét. több»
 
Egy 45. házassági évfordulóra készülő pár életét alapjaiban rengeti meg a férfi egykori menyasszonyának a svájci Alpokban előkerült holtteste. Andrew Haigh fesztiváldíjas filmjében nincs egy hamis pillanat sem: érzékenyen mutatja be, hogy a bizalom még a legstabilabbnak tűnő kapcsolatban is végtelenül törékeny lehet. több»
 
Andrew Haigh rendező mesterművében Charlotte Rampling remekel. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.