Ez egy nagyon jó sorozat. Igen kellett a változás, mindegyikbe kell csak nem mindegy,hogy az mi. Most is jó mert rossznak nem mondható csak azért már más
Szeretek jókat kacagni ezen a sorozaton. A szereplők nagyon ott vannak. Jó az élet stílus,amit meg mutatnak. Mindenki poénos karakter. Szép helyen játszódik.
Nagyon helyes és aranyos sorozat remek szereplőkkel. A szineszek meggyozoen alakitanak is illenek az adott karakterbe. korosztálytól függetlenül ajánlom mindenkinek .
Az első 8 évadot nagyon szerettem, de Charli Sheen távozása után valahogy elvesztette a sorozat azt a színvonalát, amin előtte állt. De az első 8 évadot ajánlom mindenkinek.
A kicsi fergeteges. :) Charlie Sheen hozza a szokásos remek formáját. Sajnos Aston Kutcherrel már nem ugyan olyan a sorozat, de még így is sok jó poén van benne.
Hasonló sorozatok
Minden este nézem,nem lehet megunni, nagyon jól kitalált karakterek, remek humor, évek óta le tud kötni, ez pedig sokat elárul.
Eleinte nagyon bírta a Két pasi, meg egy kicsit, Sheen az egyik leglazább tévés karakter volt, és nagyon szórakoztató volt őt látni tulajdonképpen saját magát alakítva. Aztán idővel az egész vesztett a varázsából, elkezdtek ismétlődni a poénok, és vé... Több