Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
76%

Ki a faszagyerek? (2005)

The Man
Filmadatlap
 
19
Szereplők
9
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Eugene Levy
Eugene Levy
Samuel L. Jackson
Eugene Levy
Eugene Levy
Samuel L. Jackson
Eugene Levy
Luke Goss
Eugene Levy
Samuel L. Jackson
Eugene Levy
Eugene Levy
Eugene Levy
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson

Videók (1)

 
elekm90   2020. 05. 02.

legújabb vélemény

0

Többnyire gyenge a film humora, illetve az ilyen típusú akció-vígjátékok esetében nagyon sokat számít a főszerepben lévő duó közötti kémia, na ez itt egyáltalán nincs meg. Eugene Levy irtó béna, ami alapesetben illik ehhez az emberhez, de itt ez nagy... több»

 
Ms. Akárki   2019. 08. 01.

0

Egész pörgős akcióvígjáték, de kicsit lehetett volna hosszabb így a történetet nem volt idejük eléggé kibontani, ez miatt pedig kapkodós lett. Klasszikus és biztosra menő poénok egyvelege. Megfelelő kikapcsolódás, ha más nem megy épp a tv-ben. A színészgárda isteni, úgyhogy ez is pozitívum.

 
Szivárvány1   2016. 08. 29.

0

Zseniális fekete fehér film ez ha szabad így kifejeznem magam. Nagyon jó érdekes humorú eredeti vígjáték az biztos. Mindenkinek legalább egyszer látnia kell, mert az ilyen vígjátékokért érdemes egyedül bekapcsolni manapság a tévét. Mindenkinek nyugodtan ajánlom.

 
MMcFly2015   2018. 07. 23.

0

Az értékelések szerintem teljesen helytállóak, végül is semmi eredetiség nincs a filmben, és a történet is röhelyesen egyszerű. Ez egy átlagon aluli vígjáték, amit a páros, és a rövid játékidő (alig 70 perc) sem tud kellőképpen felhúzni. Leginkább az... több»

 
Rendszergizda   2018. 03. 26.

0

Ez egy átlagos akcióvígjáték.Gyenge poénokkal, átlag történettel, nem izgalmas karakterekkel. Egyszer meglehet nézni, de maradandó élményt nem fog nyújtani szerintem.

 
Karolyka   2016. 07. 26.

0

Zseniális humorú vígjáték. Igazi klasszikus és egyéniséggel bír. A színészek zseniálisak és csak emelnek a történet amúgy is eszementül jó felépítésén. Az érzések nagyon jól kivetülnek benne egyaránt. nagyon jó humorú vígjáték így csak ajánlhatom.

 
Kardos   2016. 07. 30.

0

A kedvenc eredeti humorú filmem mostanában. Izgalmas ahogy megoldották a furcsábbnál furcsább színészekkel a filmet. Egyszerűen sosem gondoltam volna hogy a két főszereplő egy filmben működni fog, de nagyon jó vígjáték sült ki a végére.