Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73

Ragadozók (2019)

La paranza dei bambini
Filmadatlap
 
23
Szereplők
4
Vélemények
40
Képek
3
Videók

Vélemények: Ragadozók (2019)

 
Ximpi   2019. 11. 12.

legújabb vélemény

Tény, hogy a Ragadozók témája nagyon is releváns, de úgy érzem az alkotók elkenték ezt a témát, és inkább koncentráltak a saját formanyelvükre. A kevesebb, több lett volna, úgy érzem.

 
Bendegúz   2019. 11. 10.

Fuh, hát ez a film aztán bevitt egy gyomrost. Valahányszor meglegyintetek egy-két brutálisabb jelenetsort, bennem mindig összerándult valami. Elképesztően kegyetlen mű, amire nagy szükség volt már egy ideje.


 
Sniper   2019. 05. 06.

Egy ilyen témához azért nem ártott volna egy-két durvább jelenetet is belerakni a filmbe. Ezenkívül végig hiányoltam a rendőrség erősebb fellépését. Ok, ellepte hat gyerek a várost. És?! Tudomásul vesszük és rettegünk néhány tizenévestől ahelyett, hogy a törvény emberei előállnának valami épkézláb javaslattal. Lehet, a könyvben kerekebb a történet, a film viszont elég sutára sikerült.

 
piZZola   2019. 02. 28.

Kendőzetlenül mutat be egy olyan valóságot, amelyről nehezen veszünk tudomást; egy csapat gyerek bűncselekmények sorozatát követi el tkp. ők a helyi alvilág. A filmet nézve végig ott motoszkált a fejemben, hogy hol és mikor lehetett volna elejét venni a dolgoknak, hiszen 15 körüli gyerekekről van szó. Nincsenek szimpatikus szereplők, mégis valamennyi fiatal színész nagyszerűen alakítja a karakterét. Ez egy ilyen film, nem igazán lehet szeretni, de pont ez a bizonyítéka annak, hogy a készítők nagyszerű munkát végeztek.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.