Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Ragadozók (2019)

La paranza dei bambini
Filmadatlap
 
23
Szereplők
4
Vélemények
40
Képek
3
Videók
Ragadozók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ximpi   2019. 11. 12.

legújabb vélemény

Tény, hogy a Ragadozók témája nagyon is releváns, de úgy érzem az alkotók elkenték ezt a témát, és inkább koncentráltak a saját formanyelvükre. A kevesebb, több lett volna, úgy érzem.

 
Bendegúz   2019. 11. 10.

Fuh, hát ez a film aztán bevitt egy gyomrost. Valahányszor meglegyintetek egy-két brutálisabb jelenetsort, bennem mindig összerándult valami. Elképesztően kegyetlen mű, amire nagy szükség volt már egy ideje.


 
Sniper   2019. 05. 06.

Egy ilyen témához azért nem ártott volna egy-két durvább jelenetet is belerakni a filmbe. Ezenkívül végig hiányoltam a rendőrség erősebb fellépését. Ok, ellepte hat gyerek a várost. És?! Tudomásul vesszük és rettegünk néhány tizenévestől ahelyett, hogy a törvény emberei előállnának valami épkézláb javaslattal. Lehet, a könyvben kerekebb a történet, a film viszont elég sutára sikerült.

 
piZZola   2019. 02. 28.

Kendőzetlenül mutat be egy olyan valóságot, amelyről nehezen veszünk tudomást; egy csapat gyerek bűncselekmények sorozatát követi el tkp. ők a helyi alvilág. A filmet nézve végig ott motoszkált a fejemben, hogy hol és mikor lehetett volna elejét venni a dolgoknak, hiszen 15 körüli gyerekekről van szó. Nincsenek szimpatikus szereplők, mégis valamennyi fiatal színész nagyszerűen alakítja a karakterét. Ez egy ilyen film, nem igazán lehet szeretni, de pont ez a bizonyítéka annak, hogy a készítők nagyszerű munkát végeztek.

Francesco Di Napoli
Luca Nacarlo
Francesco Di Napoli
Ar Tem
Francesco Di Napoli
Francesco Di Napoli
Francesco Di Napoli
Claudio Giovannesi
Francesco Di Napoli
Francesco Di Napoli
Ar Tem
Francesco Di Napoli
Francesco Di Napoli
Francesco Di Napoli
Ar Tem
Francesco Di Napoli
 
A Ragadozók ugyan nem olyan lebilincselő, mint a Gomorra alapján készült mozifilm és tévésorozat, de hogy ne lenne elégségesen hatásos, azt véletlenül sem állíthatjuk. több»

A film összbevétele 2 285 086 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 622 138 forintot termelt. A hazai mozik összesen 491 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Ragadozók Roberto Saviano azonos című regényének filmadaptációja.

(hp)
 

A Ragadozók világpremierje 2019. február 12-én volt a 69. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol ez volt a versenyprogram egyetlen olasz produkciója.

(hp)
 

Claudio Giovannesi több mint 4000 jelentkező közül választotta ki a főszerepre Francesco Di Napolit.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.