81% 184 szavazat
Larry Crowne

Larry Crowne

Larry Crowne
Filmadatlap
10
Vélemények (10)
18
Szereplők (18)
53
Képek (53)
1
Videók (1)
6
Érdekességek (6)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
juliS  
Julia Roberts
Tom Hanks
Julia Roberts
Tom Hanks
Gugu Mbatha-Raw
Wilmer Valderrama

FILMINFÓ

Larry Crowne-t váratlanul kirúgják a munkahelyéről. Hirtelenjében nem tud mit kezdeni a nyakába szakadt tengernyi időjével, a házára felvett kölcsönt viszont fizetnie kell. Miközben egy étteremben vállal munkát, a szomszédja tanácsára és a szebb jövő reményében beiratkozik a főiskolára. Kiderül, hogy csupa hasonszőrű, lúzer figura jár oda. Hamarosan megtetszik neki a szónoklattant oktató, csinos Mercedes Tainot. Az sem riasztja, hogy a nő ugyanúgy unja a tanítást, mint a férjét. Larry akaratlanul is hozzájárul, hogy a férje lapátra teszi nőt.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2011.06.30.
 
2020.06.07 Mayflower657

legújabb vélemény

Nagyon jó

Személy szerint nekem ez az egyik legkedvesebb filmem, sokszor láttam már. Igaz, hogy mondhatják rá, hogy sablonos és a többi. Nekem azért tetszik, mert erősen motiváló. Kirúghatnak, hiteled van, momentán rossz a sorod, de ha okos vagy, ki tudsz jönni ebből pozitívan. Na, nem feltétlenül úgy, ahogy a filmben... hanem bárhogy. Sablonos vagy sem, egyszerű vagy sem, én szeretem ezt a filmet!

0
 
2020.02.16 hsanya182

Avagy egy korosodó férfi újra aziskolába tini lehet :)

Kellemes kis cuki film, túlságosan idealizált szereplőkkel. Munkahelyen hiába vagy a legjobb simán kirúghatnak bármilyen ürüggyel... akkor sincs semmi veszve mert beiratkozhatsz suliba és ott zajlik csak az igazi élet. Aranyos film, semmi elgondolkodni való töltettel, többre számítottam, egynek elment. A retorika óra tetszett a legjobban, amilyen szigor volt, Julia Roberts jól alakította a szereoét.

2
 
2018.12.07 mamiéstöti2

A film legfőbb mondanivalója talán, hogy bemutassa milyen, amikor az évek óta elnyomott érzelmek felszabadulnak és önfeledten mehetünk az élettel szembe.

1
 
2019.05.04 indingo

Írta, rendezte, főszereplő Tom Hanks. Helyes és érzelmes kis film, voltak benne szép gondolatok, de sokkal jobb filmjei is vannak Hanksnak.

0
 
2018.01.14 Yosihiro

Egy újabb szuper párosítás és egy újabb remek alakítás. A történet maga nem kiemelkedő de jól sikerült. Nekem a 90-es éveket idézte és a végén remek volt a zenei váladutás. Csak ajánlani tudom remek kikapcsolódás.

0

A film összbevétele 72 008 245 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Bryan Cranston a forgatás előtt elment egy fogfehérítésre, hogy a nézők elhiggyék, hogy ő a tökéletes mosolyú Julia Roberts férje.Szerző: ArpiHajdu és Réci

#2
 

Tom Hanks és Julia Roberts korábban a Charlie Wilson háborúja című filmben szerepeltek együtt.Szerző: ArpiHajdu és Réci

#3
 

A film sztorija Tom Hanks egyik barátjának, Jim Chandler életén alapszik.Szerző: ArpiHajdu és Réci

#4
 

Rita Wilson, Tom Hanks felesége, valamint a lányuk, Chet Hanks is szerepel a filmben. Utóbbi egy pizzafutárt alakít.Szerző: ArpiHajdu és Réci

#5