A magyar nézők az 1. helyre repítették az új vígjátékot, de nem mindenki rajong érte
Érdemes-e megnézni a Netflix legújabb, Csalási cserebere című vígjátékát? A film alapsztorija gyakorlatilag ugyanaz, mint bármelyik testcserés vígjátékok,...
Személy szerint nekem ez az egyik legkedvesebb filmem, sokszor láttam már. Igaz, hogy mondhatják rá, hogy sablonos és a többi. Nekem azért tetszik, mert erősen motiváló. Kirúghatnak, hiteled van, momentán rossz a sorod, de ha okos vagy, ki tudsz jönni ebből pozitívan. Na, nem feltétlenül úgy, ahogy a filmben... hanem bárhogy. Sablonos vagy sem, egyszerű vagy sem, én szeretem ezt a filmet!
Kellemes kis cuki film, túlságosan idealizált szereplőkkel. Munkahelyen hiába vagy a legjobb simán kirúghatnak bármilyen ürüggyel... akkor sincs semmi veszve mert beiratkozhatsz suliba és ott zajlik csak az igazi élet. Aranyos film, semmi elgondolkodni való töltettel, többre számítottam, egynek elment. A retorika óra tetszett a legjobban, amilyen szigor volt, Julia Roberts jól alakította a szereoét.
A film legfőbb mondanivalója talán, hogy bemutassa milyen, amikor az évek óta elnyomott érzelmek felszabadulnak és önfeledten mehetünk az élettel szembe.
Írta, rendezte, főszereplő Tom Hanks. Helyes és érzelmes kis film, voltak benne szép gondolatok, de sokkal jobb filmjei is vannak Hanksnak.
Bryan Cranston a forgatás előtt elment egy fogfehérítésre, hogy a nézők elhiggyék, hogy ő a tökéletes mosolyú Julia Roberts férje.
Rita Wilson, Tom Hanks felesége, valamint a lányuk, Chet Hanks is szerepel a filmben. Utóbbi egy pizzafutárt alakít.