Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
58

Visszatérés Óz birodalmába (2013)

Legends of Oz: Dorothy's Return
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

Nagyon szeretem az Óz meséket, mindig leköt, de ez nem a kedvenceim közül való. Nekem túl aranyosra sikeredett. Nem is voltak eredetiek a karakterek sem, végig úgy éreztem, hogy ilyeneket én is ki tudnék találni.

 
indingo   2016. 02. 16.

3d-ben láttam, jegyeket nyertem! Rosszabbra számítottam! A királyságok amelyeken átutazik Dorothy kifejezetten szépen és ötletesen vannak megcsinálva! Persze voltak benne hosszú, "fárasztó" részek, de ahogy észrevettem a körülöttünk lévő gyerkőcseregnek nagyon tetszett!


 
Greeta   2016. 09. 27.

Kedves és látványos mese, bár azt azért látni rajta, hogy nem Disney, de vállalható alkotás.

 
J.Fatime   2015. 02. 01.

Ennek az óznak is van már jópár változata!Aranyos mese gyerekeknek,de semmi lényeget nem láttam bennne,valami folytatás lenne szerintem de keveredik az egész!

 
Sniper   2016. 04. 12.

Az egyik kritikus valahogy úgy fogalmazott, hogy ha azt fontolgatjuk, hogy otthon maradunk vagy elmegyünk a Visszatérés Óz birodalmába című animációs filmre, jusson eszünkbe Dorothy híres mondata: Mindenhol jó, de legjobb otthon. Rosszmájú ez a megjegyzés, de a mondanivalója igaz: ezt a produkciót nem érdemes megnézni.

 

A filmet meglehetősen rosszul fogadták a kritikusok. Ennek ellenére az első héten 3,7 millió dollár bevételre tett szert csak az USA-ban.

(ps )
 

A film DVD-n és Blu-ray-en 2014 augusztus 26-án jelent meg.

(ps )
 

Megan Hilty korábban a Wicked című musicalben is játszott, melyet az eredeti Óz a csodák csodája ihletett.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.