Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
58%

Visszatérés Óz birodalmába (2013)

Legends of Oz: Dorothy's Return
Filmadatlap
 
29
Szereplők
8
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
Greeta   2016. 09. 27.

legújabb vélemény

0

Kedves és látványos mese, bár azt azért látni rajta, hogy nem Disney, de vállalható alkotás.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

0

Nagyon szeretem az Óz meséket, mindig leköt, de ez nem a kedvenceim közül való. Nekem túl aranyosra sikeredett. Nem is voltak eredetiek a karakterek sem, végig úgy éreztem, hogy ilyeneket én is ki tudnék találni.


 
indingo   2016. 02. 16.

0

3d-ben láttam, jegyeket nyertem! Rosszabbra számítottam! A királyságok amelyeken átutazik Dorothy kifejezetten szépen és ötletesen vannak megcsinálva! Persze voltak benne hosszú, "fárasztó" részek, de ahogy észrevettem a körülöttünk lévő gyerkőcseregnek nagyon tetszett!

 
J.Fatime   2015. 02. 01.

0

Ennek az óznak is van már jópár változata!Aranyos mese gyerekeknek,de semmi lényeget nem láttam bennne,valami folytatás lenne szerintem de keveredik az egész!

 
Sniper   2016. 04. 12.

0

Az egyik kritikus valahogy úgy fogalmazott, hogy ha azt fontolgatjuk, hogy otthon maradunk vagy elmegyünk a Visszatérés Óz birodalmába című animációs filmre, jusson eszünkbe Dorothy híres mondata: Mindenhol jó, de legjobb otthon. Rosszmájú ez a megjegyzés, de a mondanivalója igaz: ezt a produkciót nem érdemes megnézni.

 
RókaÚr   2015. 11. 01.

0

Dan St. Pierre filmje hagy kívánni valót maga után, nem is keveset. Ez az animációs film unalmas és erőltetett, és igazából úgy rossz, ahogy van. Kinek jut eszébe ilyesmi, hogy jön az Udvari Bolond és sötétséget áraszt Óz birodalmára? Ez mellett már ... több»

 
Domino   2015. 04. 26.

0

A film egy aranyos folytatás akar lenni, és az említett kettőből egyet maradéktalanul teljesít is. Unalmas és egysíkú, néhol teljesen szétesik és azon kaptam magam, hogy az animáció részleteit elemzem. Egyébként az animáció sem a legmodernebb. A látvány és zene közepes, a sztori és kivitelezés pedig pocsék.

Galéria (5)

Videók (1)

A film összbevétele 18 662 347 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet meglehetősen rosszul fogadták a kritikusok. Ennek ellenére az első héten 3,7 millió dollár bevételre tett szert csak az USA-ban.

(ps)
 

A film DVD-n és Blu-ray-en 2014 augusztus 26-án jelent meg.

(ps)
 

Megan Hilty korábban a Wicked című musicalben is játszott, melyet az eredeti Óz a csodák csodája ihletett.

(ps)
 

A film eredetileg csak DVD-n jelent volna meg.

(ps)