Nagyon érdekes, mint minden francia film, különleges hangulattal, és karakterekkel.A film pedig 10/10Nagyon jó hangulatú film Jó kameramozgás és színészi játék-
Sokak szerint ez a film a Nikita v2.0. Szerintem, nem. Az tény, hogy a Nikita nyitotta meg a kapukat az Újvilág felé a francia rendezőnek, és biztos egy hasonló filmet kértek tőle, mint az alapmű, de azért ez mégis más. Hiába a hollywoodi költségvetés és ráhatás, ez ízig-vérig európai film. Hál' istennek! A főszereplőkre nem pazarolnék szót, amiért biztos meg leszek kövezve, de nálam Gary Oldman viszi hátán az alkotást. Nem is akárhogy! A történet, a rendezés zseniális. Bárcsak látnánk még hasonlót Luc Bessontól!
Remekmű. Olyan film, ami még sokáig megmarad az emberben. Ahogy elindul a stáblista csak ülök, nézek ki a fejemből és eltörlöm a könnycseppet a szemem sarkából.
Nagyon jó hangulatú film Jean Reno remek alakításával, és természetesen Natalie Portman berobbanásával. Egy nagyon kedves, szívszorító, és egyben szokatlan történet. Erőszakos és nagyon szemléletes, miközben tényleg el tud érzékenyülni rajta az ember.
Ez egy csodálatos film! Valahol nagyon szívszorító, de hát anélkül nem lenne teljes. Imádom Jean Renót, csodálatosat alakított most is, a Jöttünk, láttunk, visszamennénk is egy nagy kedvencem.
A címhez méltóan zseniális film, nagyon nagyon tetszett a zenei aláfestés és a fordulatok tényleg nem vártak. Nehezen lehet kiszámítani az eseményeket, ezért izgalmas és fordulatos.
Igényesen kidolgozott film és a zenéje is nagyon tetszik, szeretem! Akár többszöri nézésre is szórakoztató, nem unalmas! Legalább egyszer érdemes megnézni!
Nagyon jó film. Sikere abban rejlik, hogy a színészek profik és a dramaturgia is kitűnő. Sok érdekes csavar, izgalom, önmagán túlmutató összefüggés van benne. Érdekes az egész film,a végén frappáns csattanóval.
94' egyik legjobb filmje. Leon karaktere nagyon jó lett. Natalie Mathildája emlékezetes marad. A történet kicsit azért sántít,mert nem valószerű de azért nagy hatással volt rám a film.
Igazi klasszikus, időtálló film, krimi kategóriában átlag feletti. Jean Reno nagyon jól alakítja a karaktert, profi és hiteles. Végig izgalmas és érdekes a film.