Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
57%

Aranjuezi szép napok (2016)

Les beaux jours d'Aranjuez
Filmadatlap
 
12
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Videók (1)

 
Yosihiro   2021. 02. 13.

legújabb vélemény

1
Szép napok

Úgy gondolom, kellenek ilyen típusú filmek is, ahol valóban meg kell érteni a filmet és azt, ami mögötte van. Szerintem elég izgalmas volt egy író gondolataiba belelátni, ahogyan megszületik a mű, és amibe a saját életeseményeit is beleveszi. Ez a m... teljes kritika»

 
JamesBont   2016. 12. 18.

0

Az egész film egysíkú volt, az utolsó egyharmada volt, ami javítani tudott rajta. A film nagy része alatt egy férfi és egy nő ült a kertben és beszélgetett, általában úgy mindenről. Fárasztó volt és unalmas. Mintha Woody Allent próbálta volna utánozni a rendező, de nem sikerült neki.

 
Wild-W   2016. 12. 17.

0

Az egész film egy nagy beszélgetés. Sorba vesznek körülbelül minden témát, ami felmerülhet egy ilyen szituációban. Mire unni kezdhettem volna megjelent Nick Cave. A film vége sokat javított az egészen. Egy kellemes nyári nap hangulatát keltette, ahol mondhatni az idő megáll.

 
cvölf   2016. 12. 15.

0

Mondhatni nem értem az egész filmet. a fő cselekmény hogy egy férfi és egy nő ül és beszélget. Ennek ellenére a filmet 3D- ben vették fel, pedig nincs semmilyen mozgás vagy történés ami miatt érdemes lett volna. A történet egyszerű, nyugodt. Ez egy könnyed film, de nem nagyon érzem, hogy A -ból eljutottunk volna B- be.

A film 465 550 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 411 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A forgatás helyszíne egykor a francia némafilm sztárjának, Sarah Bernhardtnak (1844-1923) volt a birtoka.

(BéBé)
 

Ez a film az első francia nyelvű film, amit Wim Wenders rendezett.

(BéBé)
 

A film címe Friedrich Schiller Don Carlos című történelmi drámájának nyitósorából vett idézet.

(BéBé)
 

A filmet csupán 10 nap alatt forgatták, alacsony költségvetéssel.

(BéBé)