Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Érdekességek: Lizzie Borden fejszét fogott (2014)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

 

A híres, hírhedt Borden-gyilkosság után horrorisztikus gyermekvers született, mely röviden összefoglalja a történteket. Ez a filmben el is hangzik.

(Bogi87)
 

A film megjelenését követő évben, 2015-ben készítettek egy televíziós mini sorozatot is (címe The Lizzie Borden Chronicles), amely a Lizzie Borden fejszét fogottra építkezik. A 8 részes sorozat azt meséli el, mi történt a pert követően Lizzie-vel.

(Bogi87)
 

Jono Borden alakítja a filmben az orvossegédet (boncolás jelenet), ezt a filmbéli karaktert szándékosan neki találták ki. Érdekesség, hogy ő a valódi Lizzie egyik leszármazottja, aki jól ismeri családjuk tragikus történetét, ezért kérték fel a film készítői, hogy szakértőként legyen jelen. Végül úgy döntöttek, kap egy kis szerepet a „csalási filmben”, amit Jono örömmel el is vállalt.

(Bogi87)
 

A filmbéli gyilkosság pontosan ugyanígy megtörtént a való életben is kb. 120 évvel ezelőtt.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.