Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Vélemények: Lizzie Borden fejszét fogott (2014)

Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Anti007   2019. 04. 28.

legújabb vélemény

Igaz történet vagy városi legenda?

Nem tudom, igaz vagy csak fikció. Mármint a gyilkosság, mert Lizzie Borden valós személy volt, csak nem tisztázott, ő tette-e.... Nyomasztó, de izgalmas, érdekes thriller. Részemről ajánlom. :)

 
Berto49   2018. 12. 25.

a nap véleménye

Jó házból való úrilány a vád alatt

„Lizzie a fejszét remekül kezelte – / édesapja fejét negyvenszer beverte./ S látván az eredményt, amelyet elére, / negyvenszer ütött a mama fejére.” (Agatha Christie: Temetni veszélyes) Ez egy erősen átírt, a nép ajkán megváltozott versike, amit az amerikai gyerekek az 1890-es években előszeretettel mondogattak. Érthető, hogy az angol krimi királynő is felhasználta, hiszen a brutális fejszével elkövetett kettős gyilkosság nagy port vert fel, különösen azért, mert a megvádolt Lizzie A. Bordent az esküdtszék „Nem bűnös” verdikttel felmentette a vád alól, pedig… Éppen ennek a pedignek van fontos szerepe, amelyet az ügy számos változatának az egyike, a 2014-ben készített TV-film mutatott be, eg... több»


 
zoleykrajcsi   2016. 10. 03.

A Lizzi Borden baltát fogott egy igazán feszült, izgalmas és rendkívül nyomasztó film, ami a képernyű elé szögezi a nézőt.Imádtam a film zenéjét, nem beszélve a főszereplőről, aki lélegzetelállító volt a szerepben.

 
Topicica   2016. 10. 19.

Ez egy nagyon-nagyon jó és valószerű feldolgozása a történetnek. Jobb színészt nem is találhattak volna a szerepre!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.