Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
96%

Loving Vincent (2017)

Loving Vincent
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
25
Képek
1
Videók

Galéria (25)

Videók (1)

 
Melinda   2020. 03. 18.

legújabb vélemény

0
Vizuális katarzis

Az általam látott legszebb dolgok között foglal helyet a film - vetekedve a Balatonlellei mólónál a napfelkelte és az olasz tengerparton elcsípett naplemente látványával. Csodálatos, fantasztikus, szemet gyönyörködtető élmény. És életrajzi filmnek sem utolsó, tetszik, hogy a halálának 'felgöngyölítésével' a lelkéről is újabb és újabb rétegek hullanak le.

 
hackerjulcsi   2019. 02. 07.

0

Hihetetlen ez a film. A történet annyira nem volt kiemelkedően fantáziadús, de a megvalósítás annál inkább. Tudtommal évekig dolgoztak ezen a filmen jeles művészek, kockáról-kockára megjelenítve a filmet, elképesztő!

 
bbozsi   2018. 03. 20.

0

Az ötlet jó, tényleg érdekes kísérlet, de őszintén szólva a 90+ perc nem igazán tesz sokat hozzá ahhoz a mondathoz, hogy 'Képzeld, van egy film, aminek minden képkockáját kézzel festették vászonra. Ezzel együtt érdemes megnézni, csak nem kell katarzisra, gyönyörre számítani.

 
petera050   2017. 12. 26.

0

Egyszerűen fantasztikusan gyönyörű ez a film, nem is igazán lehet mihez hasonlítani a képi világát. Látható, hogy rengeteg energia van már csak pusztán ebben, rendkívül kidolgozott mindez, és valóban hozza egy Van Gogh festmény hangulatát, mintha csa... több»

 
jannniisscem   2017. 12. 21.

0

Tetszett, hogy nincs semmi sem valójában túlbonyolítva, amolyan igazi hangulatfilm, amire magunknak is rá kell hangolódni. Ehhez a filmhez kell egy kis nyugi, és talán egy pici türelem is, de nagyon megéri annak lenni. Hihetetlenül jó moziélmény volt számomra. Csakis ajánlani tudom!

A film összbevétele 42 187 665 dollár volt (imdb.com).

 

Minden egyes képkockát (65 000 db) festőművészek készítettek olajjal vászonra.

(MSz)
 
Nem csak annak ajánlanám, aki esetleg rajong Vincent Van Gogh-ért vagy csak maga a történet érdekli, hanem annak is, aki nyitott az új dolgokra, technikákra és egy kicsit is szereti a festményeket, mert ha a történet nem is kötné le, a vászonról biztosan nem tudná levenni a szemét a látvány miatt. 9/10 több»
 
Így még sohasem láthattuk Van Gogh festményeit: a világ első festményfilmjében a képek valóban a szemünk előtt elevenednek meg. 65/100 több»