Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
93
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
25
Képek
1
Videók
 
hackerjulcsi   2019. 02. 07.

Hihetetlen ez a film. A történet annyira nem volt kiemelkedően fantáziadús, de a megvalósítás annál inkább. Tudtommal évekig dolgoztak ezen a filmen jeles művészek, kockáról-kockára megjelenítve a filmet, elképesztő!

 
bbozsi   2018. 03. 20.

Az ötlet jó, tényleg érdekes kísérlet, de őszintén szólva a 90+ perc nem igazán tesz sokat hozzá ahhoz a mondathoz, hogy 'Képzeld, van egy film, aminek minden képkockáját kézzel festették vászonra. Ezzel együtt érdemes megnézni, csak nem kell katarzisra, gyönyörre számítani.


 
petera050   2017. 12. 26.

Egyszerűen fantasztikusan gyönyörű ez a film, nem is igazán lehet mihez hasonlítani a képi világát. Látható, hogy rengeteg energia van már csak pusztán ebben, rendkívül kidolgozott mindez, és valóban hozza egy Van Gogh festmény hangulatát, mintha csak beléptem volna oda. Szerintem ezt a filmet az is tudja élvezni, aki nem különösebben jártas a művészetek világában, és ez nagyon rendben van. Minden öncélúságtól és elvontságtól mentes alkotás valójában.

 
jannniisscem   2017. 12. 21.

Tetszett, hogy nincs semmi sem valójában túlbonyolítva, amolyan igazi hangulatfilm, amire magunknak is rá kell hangolódni. Ehhez a filmhez kell egy kis nyugi, és talán egy pici türelem is, de nagyon megéri annak lenni. Hihetetlenül jó moziélmény volt számomra. Csakis ajánlani tudom!

 
A Loving Vincent tehát egy látványos, szórakoztató alkotás, de világmegváltást történetben semmiképp sem szabad tőle várni. 7/10 több»
 
Így még sohasem láthattuk Van Gogh festményeit: a világ első festményfilmjében a képek valóban a szemünk előtt elevenednek meg. 65/100 több»
 
Nem csak annak ajánlanám, aki esetleg rajong Vincent Van Gogh-ért vagy csak maga a történet érdekli, hanem annak is, aki nyitott az új dolgokra, technikákra és egy kicsit is szereti a festményeket, mert ha a történet nem is kötné le, a vászonról biztosan nem tudná levenni a szemét a látvány miatt. 9/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.