Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
1
Képek
1
Videók
 
BoBamburg   2018. 09. 06.

legújabb vélemény

Nem egy nagy történet, de nekem mindenesetre bejött. Két órás film, ami valóban veszít a tempójából sok helyen, de az összkép rendbe van. Jól rávilágít a film arra, mennyire tudja manipulálni az embereket a média, és hogy egy-egy ember mit meg nem tesz a céljai eléréséért (legyen az egy tudósító vagy egy kattant túszejtő).

 
Berto49   2018. 03. 09.

Túszdráma a tipikus kisemberről, aki önkéntelenül kerül az események középpontjába, valamint a média korlátlan hatalmáról. Ütős filmnek szánták, de a téma erősen lerágott csont, ezen még a két főszereplő kiváló alakítása sem tudott segíteni. Talán a hosszával van a legnagyobb baj, mert sok esetben leül a történet, meg sokszor látott és közhelyes megoldások zavaró jelenetei teszik átlagossá a filmet.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.