Made in Hungária

Made in Hungária

2024.02.23 Schumy1

Nem vagyok rajongó, de elismerem, ez egy remek önéletrajzi film lett, ha lehet annak hívni. Szórakoztató, vicces, romantikus, amolyan könnyed kis film.

Zseniális magyar film, telis-tele iszonyat jó és időtálló zenével.... Koltay és Reviczky maga a csoda, de minden színész ragyogóan tette a dolgát. Korhű hangulat és ruhák, minden egyben van. Olyan sokszor nézős.

2020.09.22 MP170506

Szeretem ezt a filmet. Nagyon jó a hangulata, remek zenék csendülnek fel benne, és remek színészek alakítják a karaktereket. Minden korosztály számára élvezhető alkotás lett.

2017.09.30 ArpiHajdu és Réci

Azok a boldog hatvanas évek

Valamikor a Made in Hungária idejében kezdett fellendülni a magyar filmipar, legalábbis számomra. Ezzel a filmmel az is tud azonosulni, aki nem a rock'n'roll kor gyermeke, ugyanis történeteket hallottunk a szüleinktől róla vagy ha más nem, mindenki j... Teljes kritika

2017.04.18 GedyPapa

Nagyon szeretem ezt a filmet, mert nem az elcsépelt életrajzi film műfaját képviseli. Jól hozza a zenés, musicales jelleg mellett a sztorit is. Nem esik a zenés betétek áldozatául maga a történetszál, ahonnan azért megismerhetjük az akkori Magyarország helyzetét is.

2023.11.07 Gamehun638

Kifejezetten jó hangulata van a filmeknek. Itt-ott kicsi mű a látványvilága, de szerethető alkotás lett.

2019.01.07 szabomarc

Nagyon jó film lett szerintem, egy átlagos fiatalos történet köré építve. Nem néztem utána, valóságos eseményeken alapszik e a sztori, de jó lett. A zene természetesen remek.

2020.09.10 Kanyi

Csak a barátnőm kedvéért néztem meg. Nem mondom, hogy rossz film, de nem áll közel hozzám.

2021.11.13 Péter Fazekas

2000-es évek legjobb magyar filmje szerintem! Nagyszerű színészek és hatalmas zenék.

2015.04.28 Zsofi821

Nagyon megfogott a film hangulata. Tetszett ez az egyveleg, kicsit musical, kicsit zenés vígjáték. A szereplők kiválasztása is telitalálat, jó korábrázolás.

2015.03.15 inemeth

Igazi jó kis pörgős magyar film, nagyon jó zenével. Nem tudom megunni. A hatvanas évek rock and roll korszakát mutatja be, néha már eltúlozva. Élvezhető, népszerű dalamokkal.

2015.03.24 szafffy

Hűen idézi fel a hatvanas éveket, legalábbis ami a zenei szférát és a fiatalság felfogását illeti. Imádom a zenéjét. Könnyed, vidám, romantikus vígjáték.

2017.02.25 Péter

A mai napig imádom Fenyű Miklós, a Hungária együttes zenéjét, karaoke bulik alkalmával igen gyakran felcsendülnek a nagy slágerek. Szerencsém volt bepillantást nyerni e film forgatási munkálataiba, ami számomra külön öröm volt. Nagyon jó film lett a végeredmény.

2018.05.16 kisssjanka

Nagyon szerettem a filmet, hangulata miatt bármikor újra tudom nézni. A jókedvre derítő ismerős dallamok és a kedves magyar szereplők miatt tetszett annyira.