Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
10
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Malèna
 
Joky Matus   2020. 09. 26.

legújabb vélemény

Imadom ezt a filmet! Orok klasszikus..Csak ugy mint Totnatore minden filmje.Monica Bellucci egyszeruen kaprazatos meg most is, nemhogy 20 evvel ez elott.. Csak ajanlani tudom,tessenek megnezni ezt a filmet..

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 08. 27.

Szenzációs, maradandó alkotás

A Maléna egy mérhetetlenül összetett alkotás, amelyet bármely oldaláról vizsgálunk, mindenképpen maradandót alkotott a filmvilágban. Nem véletlenül hivatkoznak rá olyan sűrűn, az idő múlásával pedig csak egyre inkább felemelkedik a klasszikusok soráb... teljes kritika»


 
Deku   2017. 10. 23.

Ez tényleg remek lett, színészileg is és mindenféle téren nagyot alkottak a rendezők. Igazán jó film lett ez. Itt nem tudnék negatívot említeni mert az egész film úgy volt rendben ahogy kitalálták.

 
dailyfilmsan   2018. 12. 24.

Elég érdekes köntösbe lett bujtatva ez a háborús film. A helyszín a csodás Szicília. Azt hinné az ember annyira csodás hogy ide nem jöhet a háború de mégis. A főszereplő Renátó nagy szerelme ebben az időszakban jelenik meg és ez a nagy szerelem hajtj... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

Szép film egy gyönyörű nőről,aki egy egész kisváros erotikus álmainak főhőse.Megható,és kedves történet a szép Szicilíából,egy kamaszfiú rajongásáról,és annak tárgyáról,személyéről. Ajánlott film.

 
Yosihiro   2018. 01. 14.

Én úgy éreztem nem Malénáról szól a film. A fő cselekmény elrejtve a sex. A végén megrázó ahogy elbánnak Malénával ez nem illett bele a filmbe. Összességében közepére értékelem.

 
Varga_Júlia   2020. 08. 15.

Tornatore egyik remekül sikerült filmje a Maléna, gyönyörű helyszínnel és főszereplővel, igazi olasz hangulattal és történettel. A rendező sokat dolgozik saját, gyermekkori élményeiből, és hihetetlen hangulatos módon tudja visszaadni egy korabeli kam... több»

Galéria (13)

Monica Bellucci
Monica Bellucci
Monica Bellucci
Monica Bellucci
Monica Bellucci
Monica Bellucci
Monica Bellucci
Monica Bellucci

Videók (1)

A film összbevétele 3 429 045 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet a magyar származású Koltai Lajos fényképezte.

(dailyfilmsan )
 

Giuseppe Sulfaro teljesen meztelen volt a Lupettaval, a prostituálttal történő szexjelenet felvételekor. A fiatal színész nem kért testdublőrt sem.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ugyan Renato csupán 12 éves a történet szerint, az őt alakító Giuseppe Sulfaro 15 éves volt a forgatás alatt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Renatot alakító Giuseppe Sulfaro egy interjúban elárulta, hogy a filmforgatás előtt még sohasem látott meztelen nőt, Monica Bellucci volt az első.

(ArpiHajdu és Réci)