Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
hsanya182  2016. 02. 15.

Elég gyenge, vontatott film, egy múltban élő öregember szemszögéből, aki nem tud a jelenben élni, régi szerelme emlékei mérgezik életét, miközbe lehetőségek mennek el mellette. Lehet az idősebb korosztálynak megfelelő ébresztő film lehet. Nem tudtam átérezni, unalmas volt. Végül is mondhatjuk happy end lett a vége ennek elenére :)

 
trinagl  2015. 11. 25.

Nem túl nagy az élvezeti értéke, de legalább kellően érdekes ahhoz, hogy fenntartsa a figyelmet. Ja, és igen, csatlakozok az előttem szólókhoz. Pacino mint mindig, most is hozza a formáját. De megnézném őt újra egy nagyobb kaliberű moziban.

Al Pacino
Al Pacino
Al Pacino
Chris Messina
Al Pacino
Holly Hunter
Al Pacino
Holly Hunter
Al Pacino
Al Pacino
Al Pacino
Filmtekercs: Lírai harmónia a magányos öregkorban
Hol kisrealista, hol álomszerűen lebegő képeken keresztüli szembenézés a múlttal, öregséggel, egy régi, de mindent meghatározó szerelemmel és a magánnyal. David Gordon Green a Manglehorn – Az elveszett szerelem című alkotásával se kínál zsákbamacskát, hanem egy egyedi és különös hangvételű filmdrámát. 7/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.