Ez a film nem lett tökéletes, beismerem. Tény, hogy nagyon lassú film, ami sok embernek bosszantó lehet. A története átlagos, a szereplők hozták, amit kell. A film látványvilága jó, az üzenet, amit ad, átjön, és szerintem nem kell ennek több folytatás. 10/8, ajánlani tudom.
Amilyen bugyuta előzetese volt, olyan szinten kellemes csalódás a film. A színészeknek jól állt a szerep. A történet kőegyszerű, és a végére még némi mondanivalója is lett. Tökéletes családi szórakozás.
Nem voltak nagy elvárásaim a filmmel kapcsolatban. De elkezdtem nézni, és jó film. Végignevettem az egész filmet. Jason Momoa és Jack Black hozzák a maguk stílusát, ami kell is a filmnek. :) De amúgy egy alaptörténet. De jó!
Ekkora baromságot még életemben nem láttam. A 6 éves unokaöcsém odáig van a Minecraftért, mondom megnézem már, képben legyek, mit kell játszanom a gyerekkel. De ez... lehet, túl öreg vagyok, de inkább maradok a Pókembernél, az legalább jó. Ennek semmi értelme. Óriási csalódás. #premiervadász
Nekem nagyon tetszett. Tudtam, hogyan álljak a filmhez, nem voltak nagy elvárásaim. Egy könnyen emészthető vígjátékot vártam, és azt is kaptam. Régen sokat játszottam ezzel a játékkal, úgy 10 évvel ezelőtt, így nem volt teljesen idegen, hogy mikor milyen lényt látok éppen. Szerintem nagyon durva, milyen látványosra és élethűre meg tudták csinálni. Szerintem egyszer mindenképp érdemes megnézni.
Alapvetően szórakoztató, de szerintem semmit nem hagy ki az, aki egyszerűen csak nem ül be rá. Szépen a vizuáls, de ennél több jót sajna nem tudok elmondani róla.