Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
92%

Miseuteo Shunshain (2018)

Miseuteo Shunshain
Filmadatlap
 
23
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
2
Videók

Galéria (7)

Videók (2)

 
JRD   2022. 10. 22.

legújabb vélemény

0
Mr. Sunshine

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hanseongban (mai Szöul) területén játszódó történet egy érdekes világba enged betekintést annak, aki megnézi. Az 1900-as évek Koreájában aktivisták igyekeznek egy szebb jövőt elérni. A film hihetetlenül profin meséli el a teljes történetet. Tűpontosan megvan mindennek a helye és a szereplők szerethetőek. Nincsenek benne tök felesleges kanyarok, így egy tíz perces jelenet nem is nyúlik 15 rész hosszúra, mint a brazil-, török-, mexikói-, argentin szappanoperáknál. Számos pozitív kritikai elismerést is kapott, jogosan. Bár meg kell említeni azt is, hogy többek szerint a sorozat japánbarát. Mindez érthető, hiszen a történet fő vonala az az, hogy Japán hogyan igyekszik egyre nagyobb befolyást szerezni Korea felett. A történet főhőse egy rabszolgának született férfi, aki az Államokba szökik, ahol tengerésztiszt lesz. Mikor visszatér Koreába, rátalál a szerelem és ezzel útjára is indítja a szerelmes pár a bonyodalmak sorát. Nem fogom elmondani, sem leírni. Nézd meg, mert érdemes, még akkor is, ha feliratos. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

 
Benyó   2021. 01. 17.

0
Nagyon komoly dráma

Tulajdonképpen arról szól a történet, hogy Japán hogyan szerez egyre nagyobb befolyást Koreában. Engem nagyon megérintett az a szenvedés, ami van benne. Kiváló a színészek alakítása és a zenéje is. Érdemes megnézni.

 
Kamvik   2022. 07. 24.

0

Az egyik kedvencem. Benne van a TOP10-ben a koreai történelmi sztorik között.

 

A sorozat nézettségi rekordokat döntött, de sokan bevételi rekordokat is emlegetnek.

(JRD )
 

A Netflix 30 milliárd vont fektetett be a produkcióba, de több oldal 40 milliárdról beszél.

(JRD )
 

A namdaemuni csata 1907-ben a japánok és a koreaiak között zajlott, amikor a koreai katonák megtagadták a japánok által kiadott feloszlatásai parancsot.

(JRD )
 

A ganghwai csata szintén egy valós esemény a sorozatban. A Japán -Koreai szerződés megkötése 1905-ben úgy szintén. Míg ez Japánnak felettébb előnyös volt, addig Koreát gyakorlatilag megfosztotta szabadságától és a teljes diplomáciájukat Japán ellenőrzés alatt tartotta.

(JRD )
 

24 epizód körülbelül 40 milliárd von befektetéssel készült. A bevétel minden képzeletet felül múlt, annyira, hogy az egyik legtöbb bevételt produkáló sorozat.

(JRD )