Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
49%

Julie kisasszony (2014)

Miss Julie
Filmadatlap
 
9
Szereplők
5
Vélemények
18
Képek
2
Videók

Galéria (18)

Colin Farrell
Jessica Chastain
Jessica Chastain
Colin Farrell
Jessica Chastain
Jessica Chastain
Jessica Chastain
Colin Farrell
Colin Farrell
Jessica Chastain
Samantha Morton
Jessica Chastain
Jessica Chastain
Colin Farrell
Colin Farrell
Samantha Morton
Nora McMenamy
Jessica Chastain
Jessica Chastain
Jessica Chastain
Colin Farrell

Videók (2)

 
dailyfilmsan   2018. 07. 25.

legújabb vélemény

0

Ez a kár volt letölteni kategória... Mintha egy összeverbuvált szini társulat 3 legrosszabb tagja egy túlkompenzált, túl hosszú darabon keresztül taglalnak egy olyan dolgot amit fél óra alatt is le lehet zavarni... Nem is értem ez hogy lehet ilyen Ro... több»

 
Berto49   2017. 03. 04.

0

Ennek a Strindberg filmadaptációnak a címszereplője a nagyon tehetséges, de szerintem rettenetesen csúnya Jessica Chastain. Maga az író is egy különleges figura lehetett, valamit nagy vehemenciával állított, majd annak az ellenkezőjét is ugyanolyan h... több»

 
tamas84   2016. 04. 20.

0

Rég láttam ennyire gyenge adaptációt, az egyetlen dolog, ami megmenti a filmet, az a színészpáros alakítása. Értük érdemes lehet megnézni, de nem vagyok benne biztos, hogy megéri a mozijegy árát.

 
goldfisy   2015. 05. 05.

0

A film nézése alatt szinte az összes érzékszervünk aktiválódik,mert nem csak képileg és zeneileg állunk egy precízen megkomponált alkotással szemben, hanem a történet is felértékelődik, mindennek megvan a jelentősége. Nagyon tetszett a film.

 
Vuk   2016. 02. 03.

0

Masszív csalódás, ha röviden akarom összefoglalni. Jessica Chastain nálam nagy kedvenc, de Colin Farrellt is remek színésznek tartom, ez a film mégis szinte minden pontján elvérzik. Unalmas, vontatott, és ezen a színészi játék sem segít. Persze nem p... több»

A film összbevétele 527 094 dollár volt (imdb.com).

 

A Miss Julie forgatási munkálatai 2013. áprilisában kezdődtek.

(hp)
 

A film a nagyközönség előtt a 2014-es Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütált.

(hp)
 

A film August Strindberg azonos című színjátékán alapszik.

(hp)
 

A filmet Enniskllenben a Castle Coole-ban forgatták.

(hp)
 

Liv Ullmann rendező eredeti választása a film főszerepére Michelle Williams volt, azonban a színésznő elfoglaltságai miatt kénytelen volt visszautasítani a szerepet.

(hp)
 
A darab, amelyet majdnem annyiszor adaptáltak (16), mint az Anna Kareninát (20), a mai néző valószínűleg mégsem ismeri. Pedig van benne minden, amit Strindbergben imádni (meg gyűlölni) lehet: libidó és birokvágy, Férfi és Nő „öl”-re menő élethalálharca. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. több»
 
Megható pszichoszexuális mélylélektani analízis hitelesen. Liv Ullmann Strindberg tragédiájához hű kamaradrámát rendezett, Ingmar Bergman alkotótársának legújabb filmje azonban Jessica Chastain, Colin Farrell és Samantha Morton lenyűgöző alakítása ellenére sem működik százszázalékosan. több»