Murderbot

Murderbot

2025.07.11 Kovács Nóra

Zseniális

A sorozat nagyon-nagyon röviden: tökéletes betekintést nyújt az autisztikus működésmód bizonyos típusába, és akik a neurodivergens spektrumon vannak, azoknak külön érdekesség lehet emiatt Murderbot karaktere és az, ahogy az emberekkel kapcsolódik, ahogyan viszonyul hozzájuk. A színészek közt remek a kémia, a történet pedig fordulatos és humoros.

2025.05.12 petera050

A sorozat humora néha túl erőltetettnek tűnt, és nem mindig működött számomra. Viszont a karakterfejlődés és a történet íve kárpótolt ezért.

2025.05.21 ofszet

Friss színt hoz a sci-fi műfajba. Az önreflexív robot karaktere és a társadalomkritikus elemek jól működnek együtt. A sorozat rövid epizódjai könnyen fogyaszthatók, és a történet is fokozatosan bontakozik ki, bátran merem ajánlani.

2025.05.20 Buffy

A sorozat érdekes koncepcióval indít: egy öntudatra ébredt biztonsági robot, aki inkább sorozatokat nézne, mint embereket védene. Azonban a történetvezetés néha vontatott, és a humor nem mindig talál célba. Skarsgård alakítása viszont kiemelkedő.

2025.05.15 sandor

Murderbot belső vívódásai és a társadalmi kapcsolatokkal való küzdelme nagyon emberivé teszik a karaktert. A sorozat remekül mutatja be az identitáskeresést és az önelfogadást.

2025.05.18 Kiss

Bár a Murderbot nem minden szempontból tökéletes, egyedi hangvétele és a főszereplő karaktere miatt érdemes megnézni. A sorozat humorral és mélységgel közelíti meg a mesterséges intelligencia és az emberi kapcsolatok témáját. Nálam betalált.

2025.05.13 JamesBont

Az első pár rész kicsit lassan indul, de amikor beindul, nem lehet abbahagyni. A karakterek közötti dinamika és a rejtélyes történetszál egyre izgalmasabbá válik. Skarsgård alakítása pedig egyre jobban kibontakozik.

2025.05.17 Firencz

Skarsgård alakítása egyszerűen zseniális. A szarkasztikus megjegyzései és a belső monológjai mindig mosolyt csaltak az arcomra. Egyedi és emlékezetes karaktert hozott létre.

2025.05.10 Csak_az_anime

Őszintén szólva, többet vártam. A könyvek hangulatát nehéz volt átültetni a képernyőre, és néha úgy éreztem, hogy elveszett a lényeg. A karakterek nem mindig voltak hitelesek, és a humor sem mindig talált be.

2025.05.19 avatar123

A sorozat remekül ötvözi a sci-fi elemeket a társadalmi kérdésekkel. Az AI és az emberi kapcsolatok közötti határok elmosódása izgalmas témákat vet fel.

2025.05.16 Ádám

A Murderbot olyan, mintha egy szarkasztikus AI terápiára járna, de inkább sorozatokat néz helyette. Alexander Skarsgård játéka zseniális, és a belső monológok minden pillanatban eltalálnak. A humor és az érzelmi mélység tökéletes egyensúlyban van.

2025.05.14 LordOfWings

A látványvilág lenyűgöző, és a zeneválasztás is tökéletesen illik a jelenetekhez. A világépítés részletes és hiteles, ami még jobban elmélyíti az élményt.

2025.05.09 Tibi

Nem tudom, miért, de valahogy nem kötött le. A történetvezetés túl lassú volt számomra, és a karakterek sem voltak elég érdekesek. Talán nem az én műfajom.

2025.05.11 Kolci_23

Ez a sorozat egy igazi gyöngyszem! A sci-fi és a humor keveréke frissítően hat, és a társadalmi kérdések is ügyesen vannak beépítve. Murderbot karaktere pedig egyszerűen imádnivaló.