Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
NA

Mustang (2019)

The Mustang
Filmadatlap
 
29
Szereplők
2
Vélemények
13
Képek
2
Videók
Mustang
Matthias Schoenaerts
Matthias Schoenaerts
Jason Mitchell
Matthias Schoenaerts
Matthias Schoenaerts
Gideon Adlon
Matthias Schoenaerts
Jason Mitchell
Matthias Schoenaerts
Gideon Adlon
 
dandelion1983   2020. 02. 09.

legújabb vélemény

Imádom a lovakat és Matthias Schoenaerts az egyik kedvenc színészem, így lehet, hogy kissé elfogult vagyok, de ez egy remek film. Érzékenyen mutatja be az ember és az állat barátságát, és hogy miként hat ránk, ha felelősek vagyunk egy másik lényért. Mellőz minden manírt és közhelyet, kendőzetlenül, kőkeményen mutatja be az érzéseket, a jellemeket. Matthias ebben a szerepében is tündököl, annyira jelen van a vásznon, hogy képtelenség nem figyelni rá.

 
eve58   2019. 08. 11.

Lenyűgözött

Nagyon megfogott ez a film. Mind a történet felépítése, ahogy cseppenként kapjuk az infót a főhősről (aki lássuk be, nem egy egyszerű eset), mind pedig a mód, ahogy végül sikerül megnyílnia - ahogy terápiás módon hat a lelkére a lovakkal való foglalkozás. Számomra nem egyszernézős kategória!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.