Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
69
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Four Lions
 
dailyfilmsan   2019. 12. 14.

legújabb vélemény

Hát ez parádés. Istenem ez akinek a fejéből kipattant nem egy ép elme. Nagyon vicces volt helyenként az ahogy az egész terrorizmust kiparodizálják. Konkrétan minden szegmensét az iszlám vallásnak kiforgatják és fityiszt mutatnak neki. Én jót nevettem rajta bár nem biztos hogy kétszer lenne hozzá kedvem de egyszer kellően elszórakoztatja az embert.

 
Dracule   2015. 08. 21.

Hihetetlenül jó film. Szórakoztató és izgalmas. A szereplőgárda nagyszerű, kiváló színészekkel. A történet egyszerű, de leköti az embert. Aki még nem látta annak csak ajánlani tudom, mindenképp meg kell néznie.

A film összbevétele 304 137 dollár volt (imdb.com).

 

A Steven Schneider által szerkesztett "1001 film, amelyet látnod kell, mielőtt meghalsz" című könyv 1001 filmjének egyike.

(dailyfilmsan)
 

A piaci helyszín, ahol a pakisztáni utazást forgatták, valójában Indiában, egy Hyderabad nevű városban található. A járművek rendszámai mind indiaiak.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.