Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Konyec - Az utolsó csekk a pohárban (2007)

Konyec - Az utolsó csekk a pohárban
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
30
Képek
2
Videók

Galéria (30)

Videók (2)

 
Péter   2017. 02. 26.

legújabb vélemény

0

Egyetlen egy alkalommal láttam moziban, ráadásul jól emlékszem, hogy egy premier előtti vetítés keretében volt szerencsém megnézni ezt a magyar filmet. Nagyon akciódus, klassz film, jó poénokkal.

 
doroffee   2016. 02. 14.

1

Az egyik legjobb magyar film. Még a nyomozós, bűnözős szálak ellenére is nagyon édes, kedves, emberi történet, nagyon ismerős kapcsolatokat és élethelyzeteket mutat be, közben ugye mégis különleges. Vannak benne óriási poénok is (amikor az idős szomszédnénik nézik a vetélkedőt a tévében, hát az valami frenetikus).

 
Ronin   2016. 12. 05.

0

Nagyon nagyon szeretem ezt a filmet! Igazi magyaros virtussal áthatott easternes-re vett feketekomédiára hajazó állatság. A magyar nyugdíjasok exploitation-je...YEAH!!

 
hedva   2016. 10. 26.

0

nagyon vicces, és egyben kedves film. sajnos ez ami Emillel történik, ma is megeshet, nagyon labilis az idősebb emberek megélhetése. De ez egy szuper sztori, az utolsó években is élhet át nagy izgalmakat az ember

 
csenge   2016. 05. 05.

0

Soha nem hittem volna, hogy lesz majd film, amiben két nyuggernek fogok drukkolni, akik akár a szomszédaim is lehetnének. A bácsi nagyon belevalóan cselekedett...:) a végére kicsit elnyújtották.

 

A 38. Magyar Filmszemlén három különleges díjat is elnyert, a közönségdíjat, valamint Rohonyi Gábor a diákzsűri díját és a legjobb műfaji film díját.

(KaTuS55)