Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
15
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
hsanya182   2015. 05. 16.

Ez egy nagyon jó ügyefogyott vígjáték. Kellemes vasárnapi kikapcsolódáshoz a legjobb választás. Woody Harrelson nagyon jól játsza a szerepét. Néha meg is sajnáltam a balszerencséit :) :)

 
Bogi87   2016. 05. 31.

A Defendor egy különleges alkotás, amely tud újat mutatni a szuperhős filmek sorában. Defendor motivációja érdekes. Bár a film cselekménye elsőre komolytalannak tűnik, mégis egy igazán komoly film kerekedik ki belőle a végére és nem megy át önmaga paródiájába. A film igazi meglepetés volt számomra, mindenkinek csak ajánlani tudom.


 
Mavil   2016. 06. 10.

A Defendor című film egész idő alatt a tragédia és komédia határmezsgyéjén lavírozik, számomra kellemes csalódás volt. Nem is értem, hogy nem hallottam korábban róla. Woody Harrelson csúcsszuper alakítást nyújtott.

 
Hakker   2018. 08. 07.

Szerintem ez a film, teljesen telitalálat volt. Egy drámában ágyazva, minden realitást megtartva mutatott egy igazán szórakoztató történetet. Szerintem Stan Lee-nek és a társainak nem ártana megnézni ezt a filmet, talán ők is visszazökkennének a realitás zord talajára.

 
macskulare   2015. 06. 11.

Szerintem nagyon jó film...engem meghatott! Anno még felirattal néztem...most így a "Super" után újranézem szinkronnal...A "Super"-t sokan a Kick/Ass-hez hasonlították. Szerintem pedig ez a film a párja a sérült főhős miatt...

A film összbevétele 44 462 dollár volt (imdb.com).

 

A véderő című film 4 millió kanadai dollárból valósult meg, ám az USA-ban összesen 44 ezer dollár bevételt hozott.

(Bogi87)
 

A film egy kis, meglehetősen furcsa hibája, hogy az egyik jelenetben Harrelson jól hallhatóan és láthatóan Defendert mond Defendor helyett, mégsem forgatták újra ezt a részt.

(Bogi87)
 

A film alkotói szocális munkásokat kértek fel, hogy Dennings-et segítsék a karakter minél élethűbb alakításában, megformálásában.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.