Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Defendor - A véderő (2009)

Defendor
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Videók (2)

 
Mavil   2016. 06. 10.

legújabb vélemény

0

A Defendor című film egész idő alatt a tragédia és komédia határmezsgyéjén lavírozik, számomra kellemes csalódás volt. Nem is értem, hogy nem hallottam korábban róla. Woody Harrelson csúcsszuper alakítást nyújtott.

 
hsanya182   2015. 05. 16.

1

Ez egy nagyon jó ügyefogyott vígjáték. Kellemes vasárnapi kikapcsolódáshoz a legjobb választás. Woody Harrelson nagyon jól játsza a szerepét. Néha meg is sajnáltam a balszerencséit :) :)

 
Bogi87   2016. 05. 31.

0

A Defendor egy különleges alkotás, amely tud újat mutatni a szuperhős filmek sorában. Defendor motivációja érdekes. Bár a film cselekménye elsőre komolytalannak tűnik, mégis egy igazán komoly film kerekedik ki belőle a végére és nem megy át önmaga pa... több»

 
macskulare   2015. 06. 11.

0

Szerintem nagyon jó film...engem meghatott! Anno még felirattal néztem...most így a "Super" után újranézem szinkronnal...A "Super"-t sokan a Kick/Ass-hez hasonlították. Szerintem pedig ez a film a párja a sérült főhős miatt...

A film összbevétele 44 462 dollár volt (imdb.com).

 

A véderő című film 4 millió kanadai dollárból valósult meg, ám az USA-ban összesen 44 ezer dollár bevételt hozott.

(Bogi87)
 

A film egy kis, meglehetősen furcsa hibája, hogy az egyik jelenetben Harrelson jól hallhatóan és láthatóan Defendert mond Defendor helyett, mégsem forgatták újra ezt a részt.

(Bogi87)
 

A film alkotói szocális munkásokat kértek fel, hogy Dennings-et segítsék a karakter minél élethűbb alakításában, megformálásában.

(Bogi87)
 

Peter Stebbings rendező is megjelenik a filmjében, ő Arthur kezelőorvosa a kórházban.

(Bogi87)
 

Peter Stebbings már 2005-ben elkészítette a film forgatókönyvét, azonban kevert műfaja miatt sokáig nem talált senkit a megvalósításhoz. Végül egy kis stúdió adott neki lehetőséget, hogy elkészítse filmét.

(Bogi87)