Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
Mavil   2016. 06. 10.

legújabb vélemény

A Defendor című film egész idő alatt a tragédia és komédia határmezsgyéjén lavírozik, számomra kellemes csalódás volt. Nem is értem, hogy nem hallottam korábban róla. Woody Harrelson csúcsszuper alakítást nyújtott.

 
hsanya182   2015. 05. 16.

Ez egy nagyon jó ügyefogyott vígjáték. Kellemes vasárnapi kikapcsolódáshoz a legjobb választás. Woody Harrelson nagyon jól játsza a szerepét. Néha meg is sajnáltam a balszerencséit :) :)


 
Bogi87   2016. 05. 31.

A Defendor egy különleges alkotás, amely tud újat mutatni a szuperhős filmek sorában. Defendor motivációja érdekes. Bár a film cselekménye elsőre komolytalannak tűnik, mégis egy igazán komoly film kerekedik ki belőle a végére és nem megy át önmaga paródiájába. A film igazi meglepetés volt számomra, mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
macskulare   2015. 06. 11.

Szerintem nagyon jó film...engem meghatott! Anno még felirattal néztem...most így a "Super" után újranézem szinkronnal...A "Super"-t sokan a Kick/Ass-hez hasonlították. Szerintem pedig ez a film a párja a sérült főhős miatt...

A film összbevétele 44 462 dollár volt (imdb.com).

 

A véderő című film 4 millió kanadai dollárból valósult meg, ám az USA-ban összesen 44 ezer dollár bevételt hozott.

(Bogi87)
 

A film egy kis, meglehetősen furcsa hibája, hogy az egyik jelenetben Harrelson jól hallhatóan és láthatóan Defendert mond Defendor helyett, mégsem forgatták újra ezt a részt.

(Bogi87)
 

A film alkotói szocális munkásokat kértek fel, hogy Dennings-et segítsék a karakter minél élethűbb alakításában, megformálásában.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.