Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Nyomul a banda (1996)

That Thing You Do!
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

legújabb vélemény

0

Elég sablonos és egyhangú alkotás. Az ember a történettől is többet vár, de nem sikerülhet minden tökéletesen.

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

0

A kor ugyan, melyben játszódik hangulatossá teszi, a figurák jópofák, a színészek többsége jó, Tom Hanks játékát mindig külön öröm látni, abszolút érdemes volt megnézni, de nem volt valami csúcsszuper film:). Ami még jó húzás volt Hankstől, hogy ado... több»

A film összbevétele 34 585 416 dollár volt (imdb.com).

 

Tom Hanks azt állítja, hogy ő írta a forgatókönyvet, amíg a Forrest Gump (1994) promóciós turnéján volt, mert borzasztóan unatkozott a végeláthatatlan számú interjúk között.

(rbernadett)
 

A négy színész, akik a "The Wonders" tagjait alakították, nyolc hétig gyakoroltak együtt, hogy átérezzék milyen is előadónak lenni, ennek ellenére a filmben, legtöbb dalukban valódi zenészek szólalnak meg.

(rbernadett)
 

Tom Everett Scott filmes debütálása. Tom Hanks először vonakodott Scottot szerződtetni, mert túlságosan hasonlított a fiatalkori önmagára, majd végül mégis beadta a derekát, mert felesége, Rita Wilson rábeszélte, ugyanis szerinte a srác cuki volt.

(rbernadett)
 

A film rendezője és forgatókönyvírója is Tom Hanks, aki maga ragaszkodott ahhoz, hogy az egyik főszereplő Charlize Theron legyen.

(ZeroHero)