Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91
Filmadatlap
 
11
Szereplők
4
Vélemények
18
Képek
Videók
 
Deku   2017. 10. 22.

Nem kedveltem a filmet mivel annyira unalmas, hogy azt hagyjuk is szerintem. Ilyen filmek is szép számmal vannak de ezeket nem kedvelem. Nagyon harmatos eresztés lett ez a film.

 
Dan   2017. 03. 25.

Amondó vagyok, hogy egy kissé hiányérzetem van a filmtől. Nagyon sok minden ködös marad utána, ez igazából a nem túl jó vágásnak köszönhető. A jelenetek sokszor nagyon rosszkor vannak megvágva, ez egy kicsit frusztráló.


 
panhnedy   2017. 03. 24.

Hát, ez a film nagyon ott van. Elképesztően izgalmas. Van egyfajta hangulatteremtő ereje, amit eleinte nem nagyon tudsz hova tenni. Mindemellett rendkívül fordulatos is.

 
majkymi   2017. 03. 20.

Az eleje kissé vontatott volt, nem nagyon tudtam mit kezdeni vele. Persze úgy a film egyharmadától belendül a sztori. A színészi játékok nem valami eget rengetőek, úgy is mondhatnám, hogy eléggé sémán belül mozognak.

Rafael Pettersson


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.