79% 125 szavazat
Ősz New Yorkban

Ősz New Yorkban

Autumn in New York
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
17
Szereplők (17)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
1
Díjak (1)
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Richard Gere
Winona Ryder
Winona Ryder
Richard Gere
Winona Ryder
Richard Gere
Richard Gere
Winona Ryder
Winona Ryder
Winona Ryder
Richard Gere
Winona Ryder

FILMINFÓ

Will (Richard Gere) élvezi az agglegényéletet. Imád főzni, imádja az éttermet, melynek tulajdonosa és legfőképpen, imádja a nőket. Javíthatatlan cinikus és alkalmatlan a hűségre. Ám egy este egy étteremben ismerős arcot pillant meg: egy fiatal lányban régi szerelmét véli felismerni. Nem véletlenül. Charlotte (Winona Ryder) anyja sok évvel ezelőtt a szerelme volt. E találkozással Will számára újra kezdődik a fiatalság. Még egyszer, utoljára igazán szerelmes lesz, de a sors úgy akarja, hogy szembenézzen vele: számára lejárt a szerelem ideje.

Rendező: Joan Chen
Író: Allison Burnett
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2001.01.11.
 
2022.09.11 Klauka89

legújabb vélemény

Hát nekem ez egy nem. Pedig a hormonjaim az egekben, de nekem túl nyálas volt. Pedig pöpec volt a színészi játék, Gere remekelt. Winona Rydert jó volt ilyen fiatalon látni, nekem a Stranger Things tette híressé. Szakácsi... Isten nyugosztalja! De akk... Több

0
 
2021.10.16 dandelion1983

Minden hibája ellenére nagyon szeretem ezt a filmet, olyan érzékenységgel van elkészítve, ami minden alkalommal teljesen maga alá gyűr. A történet, a szereposztás, a zene, minden a helyén van. Az egyik kedvenc romantikus filmem.

1
 
2016.01.07 [email protected]

Igényes romantikus filmek kedvelőinek kötelező a film. Tele van érzelemmel és lelkileg Hat az emberre. A színészek mentalitása nagyon illik az adott karakterbe.

1
 
2016.08.29 GaraiV

Tipikus, romantikus film, igazi szerelmi dráma, ami érzelmileg megfogó, magával ragadó. Szentimentális és érzelmes, a hangulata magával ragadó. Műfaj kedvelőinek tetszeni fog.

0
 
2015.10.17 dubzsu

Nagyon érdekesnek találom az alapötletet. A valódi életben azért ez ritkán fordul elő, mégis bele tudtam élni magam a történésekbe. Jó szereplőválogatás.

0

A film összbevétele 90 726 668 dollár volt (imdb.com).

#1