Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

Az elején kicsit kecsegetett valami újjal, de nagyon elvont tartalom felé vitte el és a vége se sikerült jól.

 
moov18   2016. 01. 31.

Végtelenül unalmas és vontatott filmnek tartom, mondanivaló nélkül, feszültségek nélkül. Mindenféle érzelemtől mentes, a belőlem kiváltott reakciók száma körülbelül a nullával egyenértékű. Rendkívül nehezen indul be. A cselekményvezetés nem túl olajozott, nem túl gördülékeny, emiatt válik unalmassá és erőltetetté a dolog. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy elég régen láttam már, talán egy hónapja, így nem is emlékszem minden apró mozzanatra, viszont azt tudom, hogy rossz visszagondolni rá. Valahogy minden fontosabbnak, érdekesebbnek tűnt abban a pillanatban, mint a lejátszóban lévő korong. Minden jelentéktelen részt felnagyítanak benne, túlnyújtják, elcsépelik. Egyáltalán nincsenek benne ijesztő alakok, hirtelen bevillanó képek, horrorisztikus elemek. Semmi utaló nyom nincs arra, hogy ez egy rémfilmnek készült. A végére már elég ködösen emlékszem, akár csak magára az alkotásra; igazából már aznap délután elfelejtettem, hogy mit is láttam. Ergya rendezés, gyenge színészi játék, nulla feszültség. Horrornak elég erős túlzás, thrillernek is harmatgyenge; felőlem bőven elférne egy vígjáték kategóriában. Egyszerűen nem lehet komolyan venni, semmitmondó, kiszámítható illetve a központi témát is korábban ellőtték már páran. A "boldog család új otthonba költözik"; "veszélynek vannak kitéve"; talán még a "kisgyermek is eltűnik", kinek ne lenne ismerős az alapkoncepció. De ettől eltekintve lehetett volna belőle csinálni egy igazi, belevaló mozit, ami elmaradt, helyette jött ez az unalmas, üresjáratokkal tarkított, komolyan vehetetlen vicc.


 
Topicica   2017. 01. 22.

Tényleg vontatott volt kissé, és kiszámítható. Tipikus tévébe való horror, hétköznap estére, ha semmi más nincs. De arra egyszer elmegy.

Scott Speedman
Julia Stiles
Julia Stiles
Scott Speedman
Julia Stiles
Scott Speedman
Julia Stiles
Scott Speedman
Pixie Davies
Julia Stiles


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.