Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

legújabb vélemény

Az elején kicsit kecsegetett valami újjal, de nagyon elvont tartalom felé vitte el és a vége se sikerült jól.

 
moov18   2016. 01. 31.

Semmitmondó és kiszámítható

Végtelenül unalmas és vontatott filmnek tartom, mondanivaló nélkül, feszültségek nélkül. Mindenféle érzelemtől mentes, a belőlem kiváltott reakciók száma körülbelül a nullával egyenértékű. Rendkívül nehezen indul be. A cselekményvezetés nem túl olajozott, nem túl gördülékeny, emiatt válik unalmassá és erőltetetté a dolog. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy elég régen láttam már, talán egy hónapja, így nem is emlékszem minden apró mozzanatra, viszont azt tudom, hogy rossz visszagondolni rá. Valahogy minden fontosabbnak, érdekesebbnek tűnt abban a pillanatban, mint a lejátszóban lévő korong. Minden jelentéktelen részt felnagyítanak benne, túlnyújtják, elcsépelik. Egyáltalán nincsenek benne ije... több»


 
Topicica   2017. 01. 22.

Tényleg vontatott volt kissé, és kiszámítható. Tipikus tévébe való horror, hétköznap estére, ha semmi más nincs. De arra egyszer elmegy.

Scott Speedman
Julia Stiles
Julia Stiles
Scott Speedman
Julia Stiles
Scott Speedman
Julia Stiles
Scott Speedman
Pixie Davies
Julia Stiles
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.