Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
58%

Poltergeist - Kopogó szellem (2015)

Poltergeist
Filmadatlap
 
29
Szereplők
23
Vélemények
8
Képek
15
Videók

Galéria (8)

Sam Rockwell
Rosemarie DeWitt
Gil Kenan
Rosemarie DeWitt
Sam Rockwell
Rosemarie DeWitt

Videók (15)

 
freeman   2022. 02. 01.

legújabb vélemény

0

Király film.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

0

Végig izgalmas volt, bár nem volt egy rémisztő jelenet sem benne, ezért inkább a szórakoztató horror kategóriába sorolnám, de egyszer érdemes megnézni.

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 17.

0

Steven Spielbergtől és Sam Raimitől most csak ennyire tellett, és ez számomra kifejezetten idegesítő, de egyben szomorú is. Élettelen és rettenetesen lapos, nem misztikus és nem félelmetes. Koncepcióhiányos és befejezetlen. Gyenge mozi.

 
dailyfilmsan   2020. 04. 20.

0

Hááát hogy is kezdje. Teljesen felbolygatta azt a képet amit én magamban erről a filmről/filmekről alkottam. Ez a Remake kicsúfolja egy kicsit a régit és szerintem gyenge utánzat, még csak nem is ijesztő. Nem igazán értékes és ha érdekel is a téma és... több»

 
Anti007   2019. 04. 27.

0
Hatalmas csalódás

Kamaszként láttam az eredetit, és emlékszem, alig bírtam aludni utána egy ideig... Spilberg verziója mindent visz. Még mostani szemmel is, pedig most már sokkal jobb trükkök, effektek vannak, mint akkor voltak. A karakterek, színészek is sokkal szerethetőbbek, jobbak voltak. Erről a remake-ről nem is nagyon érdemes többet írni, mint, hogy abszolút hanyagolható.

 
drg0602   2020. 12. 30.

0
Nem nagy szám

Alaposan felkészültem rá, még azt is megtettem, hogy nem néztem kommenteket a filmről. Sajnos nem nyűgözött le. A film amúgy nem rossz, kb. a harmadáig, aztán jött a csalódás. Úgymond nekem egy kicsit túlzó volt a vége a filmnek. És technikailag se volt az az elkápráztató. Nem nagy szám, talán egyszer nézhető. 10/5

 
SzFa   2017. 09. 19.

0

Megnézhető átlagos film, sok klisé van benne pl. a kislány látja először, beszélget valakivel vagy valamivel, a ház gonosz..stb. Ennek ellenére izgalmas film, többször is úgy érzi az ember vége és ég rá tesznek egy kicsit. A kislány főszereplő aranyos, szimpatikus.

A film összbevétele 95 437 994 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 40 817 435 forintot termelt.

 

A film forgatásához igaz csontvázakat használtak, mert azok olcsóbbak, mint műanyag társaik.

(Szilonka)
 

A 3. legjobban kereső horror 2015-ben.

(mamiéstöti2)
 

Rosemarie DeWitt és Jared Harris egyaránt szerepelt a Mad Men - Reklámőrültek című sorozatban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Rosemarie DeWitt azt állította (persze lehet, hogy csak ügyes marketingfogás okán), hogy a filmet egy kísértetjárta házban forgatták.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Egyedül arra jó a Poltergeist idei feldolgozása, hogy teljes erőből rávilágítson a hollywoodi horrorok ötlettelenségére. több»
 
Az új Poltergeist filmmel ismét egy remake került le a hollywoodi álomgyár futószalagjáról, amely Steven Spielberg forgatókönyvéből kíván táplálkozni. Ez azonban nem nagyon sikerül neki. több»
 
a szereplők közül mindenki abszolút felejthető alakítást nyújt, tökéletesen illeszkedve a film többi paraméteréhez. Hogy mégis miért készülnek még ilyen újrafilmek? Kérdezzük meg azokat, akik 30 millió dollárt raktak az alkotók zsebébe a bemutató hetében. több»