Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
21
Vélemények
8
Képek
15
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 17.

legújabb vélemény

Steven Spielberg-től,és Sam Raimi-től most csak ennyire tellett,és ez számomra kifejezetten idegesítő,de egyben szomorú is.Élettelen,és rettenetesen lapos,nem misztikus,és nem félelmetes.Koncepció hiányos,és befejezetlen.Gyenge mozi.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Végig izgalmas volt, bár nem volt egy rémisztő jelenet sem benne, ezért inkább a szórakoztató horror kategóriába sorolnám, de egyszer érdemes megnézni.


 
dailyfilmsan   2020. 04. 20.

Hááát hogy is kezdje. Teljesen felbolygatta azt a képet amit én magamban erről a filmről/filmekről alkottam. Ez a Remake kicsúfolja egy kicsit a régit és szerintem gyenge utánzat, még csak nem is ijesztő. Nem igazán értékes és ha érdekel is a téma és... több»

 
emesejuhasz   2015. 06. 12.

3D ben moziban jó volt nagyon, látványilag jól meg lett csinálva

 
SzFa   2017. 09. 19.

Megnézhető átlagos film, sok klisé van benne pl. a kislány látja először, beszélget valakivel vagy valamivel, a ház gonosz..stb. Ennek ellenére izgalmas film, többször is úgy érzi az ember vége és ég rá tesznek egy kicsit. A kislány főszereplő aranyos, szimpatikus.

 
gazsika1978   2016. 04. 20.

Egyáltalán nem tetszett, nagyot csalódtam benne. A régi klasszikus Poltergeist-re épít a film, leutánozza azt, hisz ez ugyanaz a film csak modernebb házban és körítéssel. A vágás egyszerűen pocsék annyira ügyetlenül és feszültséget agyoncsapó módon v... több»

 
sztankobazsi   2015. 11. 04.

Egyáltalán nem tetszett. Az eredeti lebutított, családbarát változata, rossz CGI-jal, klisé karakterekkel. Összességében erőteljesen a régi klasszikus Poltergeist-re épít a film, leutánozza azt, hisz ez ugyanaz a film ugyanazokkal az ötletekkel, nulla eredetiséggel, csak modernebb házban és körítéssel.

Sam Rockwell
Rosemarie DeWitt
Gil Kenan
Rosemarie DeWitt
Sam Rockwell
Rosemarie DeWitt

A film összbevétele 95 437 994 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 40 817 435 forintot termelt.

 

A film forgatásához igaz csontvázakat használtak, mert azok olcsóbbak mint a műanyag társaik.

(Szilonka )
 

A 3. legjobban kereső horror 2015-ben.

(mamiéstöti2)
 

Rosemarie DeWitt és Jared Harris egyaránt szerepelt a Mad Men - Reklámőrültek című sorozatban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Rosemarie DeWitt azt állította (persze lehet, hogy csak ügyes marketingfogás okán), hogy a filmet egy kísértetjárta házban forgatták.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Tucathorror, de abszolút nézhető kategória, aminek kifejezetten színvonalas jelenetei is akadnak. Ám összességében úgy gondolom, hogy feleslegesen készült el. több»
 
Az új Poltergeist filmmel ismét egy remake került le a hollywoodi álomgyár futószalagjáról, amely Steven Spielberg forgatókönyvéből kíván táplálkozni. Ez azonban nem nagyon sikerül neki. több»
 
Egyedül arra jó a Poltergeist idei feldolgozása, hogy teljes erőből rávilágítson a hollywoodi horrorok ötlettelenségére. több»