Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
19
Vélemények
8
Képek
17
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Végig izgalmas volt, bár nem volt egy rémisztő jelenet sem benne, ezért inkább a szórakoztató horror kategóriába sorolnám, de egyszer érdemes megnézni.

 
emesejuhasz   2015. 06. 12.

3D ben moziban jó volt nagyon, látványilag jól meg lett csinálva


 
SzFa   2017. 09. 19.

Megnézhető átlagos film, sok klisé van benne pl. a kislány látja először, beszélget valakivel vagy valamivel, a ház gonosz..stb. Ennek ellenére izgalmas film, többször is úgy érzi az ember vége és ég rá tesznek egy kicsit. A kislány főszereplő aranyos, szimpatikus.

 
gazsika1978   2016. 04. 20.

Egyáltalán nem tetszett, nagyot csalódtam benne. A régi klasszikus Poltergeist-re épít a film, leutánozza azt, hisz ez ugyanaz a film csak modernebb házban és körítéssel. A vágás egyszerűen pocsék annyira ügyetlenül és feszültséget agyoncsapó módon vágnak, hogy képtelenek a film javára fordítani pl azt a jelenetet, ahol a 3 testvért egyszerre terrorizálja a "ház". Nagyon gagyi.

 
sztankobazsi   2015. 11. 04.

Egyáltalán nem tetszett. Az eredeti lebutított, családbarát változata, rossz CGI-jal, klisé karakterekkel. Összességében erőteljesen a régi klasszikus Poltergeist-re épít a film, leutánozza azt, hisz ez ugyanaz a film ugyanazokkal az ötletekkel, nulla eredetiséggel, csak modernebb házban és körítéssel.

Sam Rockwell
Rosemarie DeWitt
Gil Kenan
Rosemarie DeWitt
Sam Rockwell
Rosemarie DeWitt
Kennedi Clements
Kennedi Clements
 
Tucathorror, de abszolút nézhető kategória, aminek kifejezetten színvonalas jelenetei is akadnak. Ám összességében úgy gondolom, hogy feleslegesen készült el. több»
 
Az új Poltergeist filmmel ismét egy remake került le a hollywoodi álomgyár futószalagjáról, amely Steven Spielberg forgatókönyvéből kíván táplálkozni. Ez azonban nem nagyon sikerül neki. több»
 
Egyedül arra jó a Poltergeist idei feldolgozása, hogy teljes erőből rávilágítson a hollywoodi horrorok ötlettelenségére. több»

A film összbevétele 95 437 994 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 40 817 435 forintot termelt.

 

A film forgatásához igaz csontvázakat használtak, mert azok olcsóbbak mint a műanyag társaik.

(Szilonka)
 

A 3. legjobban kereső horror 2015-ben.

(mamiéstöti2)
 

Rosemarie DeWitt és Jared Harris egyaránt szerepelt a Mad Men - Reklámőrültek című sorozatban.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.