Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
20
Vélemények
24
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 12. 08.

Nagyon érdekfeszítő a hangulata. Ha még nem nézted meg javaslom. Nagyszerű módon ért ahhoz, hogy kikapcsolja és szórakoztassa a nézőjét. Hihetetlenül egyben volt a film, főként a főszereplőért voltam oda mert nagyon összetett karakter lett.

 
Norbi   2018. 07. 10.

Nagyon magával ragadó hangulatvilággal rendelkezik. Leültem nekiálltam nézni, és minden percét figyeltem. Nem egy mindennapi horrorfim. Nem is nevezném nagyon horrorfilmnek, mert inkább helyenként volt egy-két ijesztő jelenet, minthogy az egész filmet átjárta volna félelem. Jól játszottak a szereplők nem volt baj hitelesség téren, de voltak benne kisebb saját magát meghazudtoló részek, de mindezek ellenére sikerült egy igencsak izgalmas filmet produkálni ,ami megnézeti magát. Ajánlom minden horrorfilm rajongónak.


 
D. Wolfe   2016. 04. 16.

Hatásos film, de szerintem nem igazán horror. Néhány ijesztő rész valóban akad benne, de szerintem sokkal inkább a családra és a családtagok kapcsolatára koncentrált, és inkább egy nagyon jó atmoszférájú, misztikus történetnek éreztem, annak viszont tökéletesen jól működött.

 
Syracuse   2015. 05. 14.

Tobe Hooper nem először bizonyítja tehetségét, ez a film sokkal jobban megállja a helyét még ma is, mint pl. Carpenter Halloweenje. Remélem a remake is jó lesz, már nagyon várom.

 
jencike1985   2017. 06. 01.

Nem igazán tenném a horror műfajba, mondjuk úgy nem tudnám hova tenni. Izgalmas és van egy két ijesztő jelenet,de itt nem az a leglényegesebb. Jó film ajánlani tudom.

 

A film népszerűségét mi sem mutatja jobban minthogy az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című könyvben is szerepelt.

(Norbi )
 

A 7. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1982-ben.

(dulkap )
 

1982-ben a 6. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.