Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
21
Vélemények
24
Képek
1
Videók
 
Timon   2019. 10. 30.

legújabb vélemény

Igazából hatalmas volt,még úgy is,hogy nem egy túl sokszor megnézhető darab. Már az eleje nagyon izgalomba hozott,pontosabban a tévés jelenet. Érzelmileg viszonylag megosztott engem a közepe felé ért,de a vége már a legjobb oldalát tudta mutatni ennek az egyedi műfajnak. Olyan alkotás volt összességében,amely nem annyira horror,de annál inkább misztikus thriller. 10/9

 
Deku   2017. 12. 08.

Nagyon érdekfeszítő a hangulata. Ha még nem nézted meg javaslom. Nagyszerű módon ért ahhoz, hogy kikapcsolja és szórakoztassa a nézőjét. Hihetetlenül egyben volt a film, főként a főszereplőért voltam oda mert nagyon összetett karakter lett.


 
Syracuse   2015. 05. 14.

Tobe Hooper nem először bizonyítja tehetségét, ez a film sokkal jobban megállja a helyét még ma is, mint pl. Carpenter Halloweenje. Remélem a remake is jó lesz, már nagyon várom.

 
Norbi   2018. 07. 10.

Nagyon magával ragadó hangulatvilággal rendelkezik. Leültem nekiálltam nézni, és minden percét figyeltem. Nem egy mindennapi horrorfim. Nem is nevezném nagyon horrorfilmnek, mert inkább helyenként volt egy-két ijesztő jelenet, minthogy az egész filmet átjárta volna félelem. Jól játszottak a szereplők nem volt baj hitelesség téren, de voltak benne kisebb saját magát meghazudtoló részek, de mindezek ellenére sikerült egy igencsak izgalmas filmet produkálni ,ami megnézeti magát. Ajánlom minden horrorfilm rajongónak.

 
D. Wolfe   2016. 04. 16.

Hatásos film, de szerintem nem igazán horror. Néhány ijesztő rész valóban akad benne, de szerintem sokkal inkább a családra és a családtagok kapcsolatára koncentrált, és inkább egy nagyon jó atmoszférájú, misztikus történetnek éreztem, annak viszont tökéletesen jól működött.

 
Erőteljes társadalomkritika hatja át a filmet, amit okosan építettek bele a cselekménybe. Ha látványban nem is, de mondanivalóját és cselekményét tekintve tényleg egy időtálló klasszikus. több»

A film összbevétele 123 606 280 dollár volt (imdb.com).

 

A film népszerűségét mi sem mutatja jobban minthogy az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című könyvben is szerepelt.

(Norbi)
 

A 7. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1982-ben.

(dulkap)
 

1982-ben a 6. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.