Játssz egy LG 32LJ500V TV-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
 
32
19
19
24

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Deku   2017. 12. 08.

Nagyon érdekfeszítő a hangulata. Ha még nem nézted meg javaslom. Nagyszerű módon ért ahhoz, hogy kikapcsolja és szórakoztassa a nézőjét. Hihetetlenül egyben volt a film, főként a főszereplőért voltam oda mert nagyon összetett karakter lett.

 
D. Wolfe   2016. 04. 16.

Hatásos film, de szerintem nem igazán horror. Néhány ijesztő rész valóban akad benne, de szerintem sokkal inkább a családra és a családtagok kapcsolatára koncentrált, és inkább egy nagyon jó atmoszférájú, misztikus történetnek éreztem, annak viszont tökéletesen jól működött.


 
Syracuse   2015. 05. 14.

Tobe Hooper nem először bizonyítja tehetségét, ez a film sokkal jobban megállja a helyét még ma is, mint pl. Carpenter Halloweenje. Remélem a remake is jó lesz, már nagyon várom.

 
jencike1985   2017. 06. 01.

Nem igazán tenném a horror műfajba, mondjuk úgy nem tudnám hova tenni. Izgalmas és van egy két ijesztő jelenet,de itt nem az a leglényegesebb. Jó film ajánlani tudom.

 
ereln   2016. 04. 27.

Meglepődve tapasztaltam mennyire jó film lett. Noha nem lesz klasszikus, de nagyon tetszik a hangulata. Jó kis horrorfilm lett, bár azért vannak benne logikai bukfencek.

 

A 7. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1982-ben.

(dulkap )
 

1982-ben a 6. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

Egyesek szerint épp amiatt, hogy valódi csontvázakat használtak a forgatás során, egy átok súlytotta a színészeket, akik közül a két fiatal lányt alakító Dominique Dunne és Heather O'Rourke is meghalt (előbbi nem sokkal a film bemutatója után, utóbbi pedig a film harmadik részének forgatása után nem sokkal).

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.