Sokra nem számítottam egy spielberges horrortól, de meglepődésemre a vége még nálam is kiverte a biztosítékot. XDD
Az 1982-ben bemutatott, Tobe Hooper (1943–2017) által rendezett, Steven Spielberg bábáskodásával készített Poltergeist - Kopogó szellem című film egy megkerülhetetlen klasszikus horrorfilm, még akkor is, ha itt a horror jelzőt egyáltalán nem a szokvá... Teljes kritika
Tudom, kultfilm, mégsem jött át igazán, se horrornak nem nevezném, se félelmetesnek. Könyvben biztos sokkal hatásosabb, így nekem csalódás volt a film.
Nagyon érdekfeszítő a hangulata. Ha még nem nézted meg javaslom. Nagyszerű módon ért ahhoz, hogy kikapcsolja és szórakoztassa a nézőjét. Hihetetlenül egyben volt a film, főként a főszereplőért voltam oda mert nagyon összetett karakter lett.
Igazából hatalmas volt,még úgy is,hogy nem egy túl sokszor megnézhető darab. Már az eleje nagyon izgalomba hozott,pontosabban a tévés jelenet. Érzelmileg viszonylag megosztott engem a közepe felé ért,de a vége már a legjobb oldalát tudta mutatni enne... Több
Nagyon magával ragadó hangulatvilággal rendelkezik. Leültem nekiálltam nézni, és minden percét figyeltem. Nem egy mindennapi horrorfim. Nem is nevezném nagyon horrorfilmnek, mert inkább helyenként volt egy-két ijesztő jelenet, minthogy az egész filme... Több
Hatásos film, de szerintem nem igazán horror. Néhány ijesztő rész valóban akad benne, de szerintem sokkal inkább a családra és a családtagok kapcsolatára koncentrált, és inkább egy nagyon jó atmoszférájú, misztikus történetnek éreztem, annak viszont tökéletesen jól működött.
Nem igazán tenném a horror műfajba, mondjuk úgy nem tudnám hova tenni. Izgalmas és van egy két ijesztő jelenet,de itt nem az a leglényegesebb. Jó film ajánlani tudom.
Nagyon tetszett, Kiváló film, kiváló színészekkel! Ez pont olyan film, amit többször is könnyedén meg tudok nézni és minduntalan együtt izgulni a színészekkel. Hihetetlen érzést biztosít bárkinek, aki vevő rá.
Meglepődve tapasztaltam mennyire jó film lett. Noha nem lesz klasszikus, de nagyon tetszik a hangulata. Jó kis horrorfilm lett, bár azért vannak benne logikai bukfencek.