Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78

Csodaországban (2008)

Phoebe in Wonderland
Filmadatlap
 
25
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Sniper   2018. 02. 15.

Gyönyörű film egy meg nem értett kislányról, aki nem érzi meg magát a felnőttek agyonszabályozott világában, végül a drámaórán sikerül felszabadulnia, és szinte más gyerekké változik. A felnőttek gyakran elfelejtik, milyen volt gyereknek lenni, rengeteg problémának ez a fő forrása. Erre és sok mindennapos problémára is felhívja a figyelmet a film.

 
mártilány   2016. 02. 06.

A címe alapján azt hittem, valami bűbájos családi film lesz, aztán gyorsan kiderült, hogy egy beteg kislány kőkemény drámája, ráadásul elég depresszív hangulatú film. Viszont nagyon jól megcsinálták, engem legalábbis elgondolkodtatott, hogy meddig "normális" egy gyerek viselkedése, és mikor kell rendellenességet keresni mögötte. Aztán ott van, hogy mit él át a család, hogyan lehet segíteni a gyereken, hogyan éli meg ő maga a helyzetét stb. Nem tudom, szándékában állt-e a készítőknek ezeknek a kérdéseknek a kiprovokálása, mindenesetre mélyreható, értékes filmet sikerült összehozniuk.

Elle Fanning
Elle Fanning
Elle Fanning
Bill Pullman
Felicity Huffman
Felicity Huffman
Elle Fanning
Bill Pullman
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.