56% 39 szavazat
Porforgatag

Porforgatag

Dust Devil
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
18
Szereplők (18)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A Hardware című film futurisztikus, posztapokaliptikus és technológiai világa után, a dél-afrikai születésű író-rendező a Dust Devil című modern horror-thrillerrel tért vissza gyökereihez. A filmet teljes egészében a dél-nyugat-afrikai Namíbiában forgatták. "A Dust Devil egy hihetetlenül összetett és elszánt teremtmény, aki kísérletezik és boncol" - nyilatkozta Stanley. "A Dust Devil egy rendőrkrimi-elmebeteg sorozatgyilkos-spagetti western film Afrikáról, amely hatalmas mennyiségű őrülettel kísérli meg a romanticizmust és az összetartozásról és válásról szóló emberi kapcsolatok drámáját összevegyíteni." "Richard Stanley a horror jövője." (Dario Argento) Stanley a film végleges, rendezői változatát csak tizennégy évvel a forgatás után, 2006-ban készíthette el.

Ország: Egyesült Királyság, Dél-afrikai Köztársaság
Premier: 1992.05.10.
 
2017.08.03 achyles77

legújabb vélemény

Ajjaj, nagyon nem szeretném lehúzni ezt a filmet, de az az igazság, ha egy szóval próbálnám meg jellemezni, akkor azt mondanám, hogy "hatásvadász", egyszerűen nem is tudok jobb szót erre a filmre, hiszen nagyon nehezen fejthetőek fel a karakterek egyes motivációi.

0
 
2015.11.06 nero

Abszolút nagyon intenzív hangulatú film, szerintem rá is kell hangolódni alapból, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy a történet van annyira tartalmas, hogy érdemes. Sajnos így nagyon kettős érzést hagyott bennem,

0