Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
98
Filmadatlap
 
64
Szereplők
8
Vélemények
6
Képek
4
Videók
 
Evok1909   2018. 03. 10.

legújabb vélemény

A hangulata, a zseniális. Szinte érzem az utcák szagát, a levegő nyirkosságát. A karakterek is meggyőzőek.

 
Deku   2017. 08. 22.

Engem ami ebben a sorozatban rögtön megfogott az az, hogy milyen élethűen adják vissza azt a kort. A színészek kimértek de ha kell elsütnek pár poént. Nagyszerű krimi sorozat.


 
beero88   2016. 01. 17.

Ritka nagy sorozat nagyon jól megfogták az akkori londont és külön kedvelem ezt a hasfelmetszős témát. Szerintem minden egyben van ahhoz hogy kapjunk egy kemény nyomozós sorozatot.

 
hell.l   2016. 10. 16.

Nagyon jó a sorozat hangulata, a korszak, amelyben játszódik nagyon jól filmre van véve. Jók nagyon a karakterek és az egyes epizódok is izgalmasak és fordulatosak.

 
Mr. Z   2015. 06. 05.

Az első részt néztem még csak meg de az nagyon tetszett. A régi londoni hangulat és az a nyomozás nagyon bejött. Kíváncsian várom mit tartogat még a sorozat.

 

A sorozatban néha feltűnik a háttérben a Londoni kristálypalota is, amit egy kiállításra építettek fel 1851-ben a Hyde Parkban.

(Pirospingu)
 

A sorozat két évadának elkészítésében a statisztákkal együtt ötezren vettek részt.

(hp)
 

A Ripper Streetet a Radio Times olvasói a legjobb a legjobb kábeles sorozatnak választották. A széria 7500 szavazatot kapott.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.