Schindler listája

Schindler's List

2015.02.15 laszlototh

Etalonnak számító háborús film a zsidók helyzetéről. Nagyon szomorú atmoszférája van a filmnek. Egyszer érdemes megnézni.

2015.03.10 ecsekisandor

Egyedi ötletet dolgoz fel a film a második világháború iszonyatos időszakáról. Nagyon tetszett, a színészek és a történet is nagyon jó volt, ajánlom! 8/10

2015.02.10 visigo

Számomra ez A FILM. Mindenkinek látnia kellene...egy pár hete ismét megnéztem, és megint végigkönnyeztem... Felfoghatatlan, hogy ezt a filmet a valóság írta :( Neeson legjobb alakítása minden filmje közül. Nem is tudnám máshogy elképzelni ezt az alko... Több

2015.02.10 sziliné bea

Zseniális alkotás, fiatalkorom legmeghatározóbb filmélménye, Teljesen jogosan járt érte az Oscar. Egy igazi mestermű!Mindenkinek ajánlom !

2024.02.24 Bogi

Úgy gondolom, hogy ezt a filmet egyszer mindenkinek látnia kell.

2015.03.31 Dcorp1963

Képi világ csodálatos, a film nem is szuperálna úgy ha máshogy lenne! Liam Neeson már itt bontogatta a szárnyait, kőkemény film, mégis magával ragad.

2015.03.07 imstlye

Elképesztő történettel rendelkezik a film, és a képivilág az fantasztikus! Remek film az akkora időkből!

2015.02.13 tothtamas

Szomorú film. Gyerekeknek nem ajánlott! Nekem valahogy nem jönnek be az ilyen típusú filmek, lehangoló, sötét...

2015.02.08 dtrix

Igazi kultuszfilm, idáig kimaradt nekem, mert elég hosszú és nem tudtam magam rávenni, de idén a holokauszt emléknapján megnéztem. Azt kell mondjam nem csalódtam az előzetes értékelésekben. Napjaink egyik legnagyobb filmeposza, megható és reális, vér... Több

2015.02.02 Andi66

Bár egy borzasztó témát dolgoz fel, nagyon jó film. Nagyon megrázó igazi emberi alkotás. Szuper színészek, csodás alakítás. 5 csillagos.

2015.03.30 Mariann92

Mikor néztem, nagyon hosszúnak tűnt. Mikor láttam a történetet, borzasztó volt, hogy ilyen is történt, ugyanakkor jó volt látni, hogy legalább egy valaki tesz ezekért az emberekért. Viszont azt is megmutatja, mekkora az emberi gonoszság, és hogy mások mennyire nem hagyják, hogy egyesek segíthessenek.

2015.03.30 paixmondiale

Szörnyen nyomasztóan, leírhatatlanul és kegyetlenül visszaadja a hangulatát a háborús időszaknak és sajnos a haláltáboroknak. Kötelezővé tenném középiskolában a történelem tananyag mellett. Mindenkinek látnia kell.

2015.03.02 janosmester

Egy igazán megrázó film ez. Viszont Spielberg mesterien vitte véghez, ennél jobb kezekbe nem is kerülhetett volna a film. Brutális kegyetlenséget ábrázol, mindenképp érdemes megnézni, alapmű. 9/10

2015.01.28 lmarci

Sok filmhez írhatnám, hogy a filmtörténet legjobbja, de ez a film biztosan nem feledhető. Ha egyszer megnézted, máshogy látod a dolgokat. Nyers, kemény, merész.