Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
75
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
2
Videók
Sergio
Wagner Moura
Ana de Armas
Wagner Moura
Ana de Armas
Wagner Moura
 
juliS   2020. 04. 13.

legújabb vélemény

Nagyon vártam a filmet, de nem mondhatom egyértelműen, hogy tetszett. Végig úgy éreztem, egy elhivatott ember történetére próbál fókuszálni, de közben nem tudja elengedni az erőfitogtatást, az amerikai csapatok fényezését. Lazítani kellene már ezen a vonalon.

 
ovejuna   2020. 04. 01.

Igencsak nagy meglepetés volt a Sergio. Igazán nem számítottam arra, hogy ennyi ismeretlen színésztől ilyen remek teljesítmény látom majd. A történet nem túl szövevényes, de hihetetlenül jól van felépítve az egész. Engem teljesen lebilincselt.


 
Randallot   2020. 03. 04.

Kellett hozzá némi türelem, de szerintem nagyon megérte. Én még órák múlva is agyaltam azon, amit láttam, és szerintem annak ellenére, hogy ez egy nagyon lassan csordogáló történet, nagyon mély nyomot tud hagyni az emberben.

 
DarkMoss   2020. 02. 12.

Izgalmas történet, Sergioa Vieira de Mell megérdemelte, hogy film készüljön róla. Azért nem árt, ha a nézőnek van némi háttérismerete az eseményekről, nem vagyok benne biztos, hogy azok hiányában is érthető és élvezhető a film.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.