Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
2
Videók
Sergio
 
juliS   2020. 04. 13.

legújabb vélemény

Nagyon vártam a filmet, de nem mondhatom egyértelműen, hogy tetszett. Végig úgy éreztem, egy elhivatott ember történetére próbál fókuszálni, de közben nem tudja elengedni az erőfitogtatást, az amerikai csapatok fényezését. Lazítani kellene már ezen a vonalon.

 
ovejuna   2020. 04. 01.

Igencsak nagy meglepetés volt a Sergio. Igazán nem számítottam arra, hogy ennyi ismeretlen színésztől ilyen remek teljesítmény látom majd. A történet nem túl szövevényes, de hihetetlenül jól van felépítve az egész. Engem teljesen lebilincselt.


 
Randallot   2020. 03. 04.

Kellett hozzá némi türelem, de szerintem nagyon megérte. Én még órák múlva is agyaltam azon, amit láttam, és szerintem annak ellenére, hogy ez egy nagyon lassan csordogáló történet, nagyon mély nyomot tud hagyni az emberben.

 
Attila   2020. 02. 12.

Izgalmas történet, Sergioa Vieira de Mell megérdemelte, hogy film készüljön róla. Azért nem árt, ha a nézőnek van némi háttérismerete az eseményekről, nem vagyok benne biztos, hogy azok hiányában is érthető és élvezhető a film.

Galéria (3)

Wagner Moura
Ana de Armas
Wagner Moura
Ana de Armas
Wagner Moura

Videók (2)

 
A Sergióban igazából az arányérzék figyelemreméltó, ám épp ennek következtében nem lesz sem igazán szirupos, de nem is annyira életszerű. több»