Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
70%
Filmadatlap
 
204
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
3
Videók
 
Deku   2017. 08. 24.

legújabb vélemény

Én ebben nem vagyok biztos, de régen ez valamiért ijesztett. Nagyon nagy félelmet hozott ki belőlem ez a sok beszélő bábú. Persze ma már jópofa és szórakoztató.

 
Katalin21   2015. 11. 05.

Gyermekkorom kedvenc meséje, Mindig néztem esténként, éNekeltem a benne lévő dalokat, és mindig sokat mosolyogtam rajta. Nagyon szerettem. Sőtt még a mai napig is néha megnézem.


 
justynaw   2015. 07. 31.

Kultikus bábsorozat, melyen nem is tudom hány generáció nőtt fel. Bátran ajánlom kisgyerekes szülőknek, a sok vicces jelenet és karakter biztosan sok újat és sok örömet ad a kis lurkóknak. Nálunk ez így volt.

 
papaja   2015. 03. 09.

Nagy öröm volt gyerekként nézni ezt a vidám és színes forgatagot gyerekként. Szerettem a sutaságukat és kedves, bohókás, kalandos életüket. Most a kislányom is nagy élvezettel nézi a Szezám utca lakóinak mozgalmas hétköznapjait.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.