Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
70
Filmadatlap
 
190
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
3
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Deku   2017. 08. 24.

legújabb vélemény

Én ebben nem vagyok biztos, de régen ez valamiért ijesztett. Nagyon nagy félelmet hozott ki belőlem ez a sok beszélő bábú. Persze ma már jópofa és szórakoztató.

 
Katalin21   2015. 11. 05.

Gyermekkorom kedvenc meséje, Mindig néztem esténként, éNekeltem a benne lévő dalokat, és mindig sokat mosolyogtam rajta. Nagyon szerettem. Sőtt még a mai napig is néha megnézem.


 
justynaw   2015. 07. 31.

Kultikus bábsorozat, melyen nem is tudom hány generáció nőtt fel. Bátran ajánlom kisgyerekes szülőknek, a sok vicces jelenet és karakter biztosan sok újat és sok örömet ad a kis lurkóknak. Nálunk ez így volt.

 
papaja   2015. 03. 09.

Nagy öröm volt gyerekként nézni ezt a vidám és színes forgatagot gyerekként. Szerettem a sutaságukat és kedves, bohókás, kalandos életüket. Most a kislányom is nagy élvezettel nézi a Szezám utca lakóinak mozgalmas hétköznapjait.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.