47% 48 szavazat
Shelley

Shelley

Shelley
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
16
Szereplők (16)
16
Képek (16)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

Louise (Ellen Dorrit Petersen) és Kasper (Peter Christoffersen) nagyon szeretnének babát, de nem sikerül nekik. Kiderül, hogy Louise-nak sajnos nem lehet gyermeke, ezért aztán Elenát (), a romániai bejárónőjüket bérelik fel, hogy hordja ki Louise és Kasper gyermekét, azonban a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan eltervezték.

(ps)

Forgatókönyvíró: Ali Abbasi
Ország: Svédország, Dánia
Premier (HU): 2017.04.07.
 
2022.07.10 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Nem művészfilm, csak egy kis agy kell hozzá!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy mocskosul alattomos, bőr alá kúszó misztikus body-horror, amit persze érteni is kell! Nem való mindenkinek, ez nyilvánvaló. Ali Abbasi egy iráni rendező. Maren Louise Kaehne és Ali Abbasi írták a forgatókönyvet. Plusz a zseniális zenét Martin Jue... Teljes kritika

2
 
2018.03.26 Queenakasha

Amennyire jól kezdődött annyira rossz lett a végére. Már az adatlapja felkeltette az érdeklődésem és bizakodóan kezdtem el nézni, egy darabig rendben is volt, nagyon kísérteties volt a helyszín és kellően furcsák az emberek, aztán a "nem történik sem... Több

0
 
2017.02.08 Topicica

A hangulata nem volt rossz, de én ezt nem értettem. Az öreget se tudom, minek járt hozzájuk, az áramfóbia okát meg a kutyát sem értettem, és így tovább, a végéről nem is beszélve.

0
 
2016.04.22 stif

Az utóbbi időben gombamód elszaporodtak a terhességgel kapcsolatos horrorfilmek, mint pl ez is. Valami a dráma és a horror közt, de inkább dráma, fantasztikus külső terekkel. Mindezzel együtt semmi újat nem tudott hozzátenni a Skandináv, borongós témájú, horror elemmel átszőtt filmek csapatához.

0
 
2016.10.22 Buffy

Egy északi kiadású Rosemary Gyermeke típusú film, ami azért még így befejezetlenségében is többnek hiszi magát, mint bármi ezen a világon.

0