Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
skyman   2020. 07. 26.

legújabb vélemény

Az biztos, hogy lebilincselő, de hogy nagyon megdöbbentő is, az is tény. Nem is tudom, mit mondjak...szerintem egy bizonyos ponton fel is lehet háborodni mindazon, amit ez a dokumentumfilm előadott itt. Mindenesetre érdemes megnézni, nagyon tanulságos.

 
totykos   2020. 07. 15.

A hírnévért szenvedni kell, de nem mindegy, milyen árat fizet valaki érte. Elég ellentétes volt a filmben megszólalók véleménye, ami jó, mert pro és kontra érveket is felsoroltak, így mindenki maga döntheti el, mit gondol a témáról.


 
nándi99   2020. 07. 14.

Igazából semmi újat nem adott a film, eddig is sejtettem, hogy a gyerekként a szórakoztatóiparba kerülők közt bizonyára akadnak, akik örülnek, hogy volt, aki korán felismerte a lehetőséget, és erre a pályára állította őket, és vannak olyanok is, akik sajnálják az elveszett gyerekkort. Mégis jó volt nézni az interjúkat, érdekes történetek rajzolódtak ki belőlük.

Jada Pinkett Smith
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.