Devon aggódik nővére egészségtelen kapcsolata miatt az új főnökével.
(Szarka Károly)
Sorozat áttekintés
Legjobbra értékelt epizódok
összes részFILMINFÓ

A kép forrása: Macall Polay
A legelső rész kicsit furcsa volt, mintha önmaga paródiája akart volna lenni. Nem tudtam eldönteni, hogy komolyan akarja-e venni magát a sorozat, vagy a rendező át akar verni. És átvert, mert egy ízig-vérig kemény és csontig hatoló társadalomkritikát kaptunk, folyamatos fordulatokkal, amikre nem lehetett előre számítani. A vége pedig zseniális húzás volt. Néztem volna még pár rész erejéig.
Az elején kételkedtem benne, hogy ez egy jó sorozat lesz. Aztán jött a képbe a fordulat. Imádtam ezt a sorozatot, és nagyon sajnálom, hogy ilyen rövidke volt. Annyira beszippantott, hogy nem tudtam abbahagyni, egy nap alatt megnéztem. Az alakítások nagyszerűek voltak, ahogy a drámai részek is. A vége pedig szerintem szinte kiszámíthatatlan volt. Nagyon tetszett.
Nem mondom, hogy hibátlan sorozat volt, de elsősorban az erősségei miatt fogok rá emlékezni. Az alakítások nagyszerűek, és bár van benne némi kuszaság, alapvetően jól egyensúlyoz a (helyenként elég súlyos) dráma és a humor között. Kellemes meglepetés... Több
A sorozat egyik executive producere Margot Robbie.
A Time magazin a 2025-ös nyár 36 legjobban várt sorozata közé sorolta a Sirens-t, kiemelve annak sötét humorát és társadalmi szatíráját.