Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
70

Valaki odafönt (1956)

Somebody Up There Likes Me
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Valaki odafönt
 
Yosihiro   2019. 01. 28.
Rocky

Most volt alkalmam megnézni ezt az Oscar Díjas filmet. csupán Paul N. miatt néztem meg , de mint kiderült a filmröl, hogy a boxoló Rocky G. szól így elég érdekesnek ígérkezett. Nem csalódtam benne egy remek film. Ha ez valóban Rocky G. életét mutatja be akkor crmekül sikerült. A filmben úgy érzetem aki igazán nyert az a felelsége volt Pier Angeli alakításában Norma G. Hiszen ha ö nincs akkor talán Rocky abbahagyja a boxot. A film jól mutatja be a kor politikai és társadslmi helyzetet is. Plusz ott van a vesztegetés ami szereintem a mai napig "bunda" néven ismrünk hogy lefizetnek sportolókat az eredményekért és pénzért. Az a sportfilm remek propagandája volt a küzdeni akarásnak és annk hogy lehet változni akarni kellö segítséggel és önkontrollal. Bár a filmben Paul N. -nek igen nehéz szerepe volt mert szinte több karaktert is el kellett játszania. Ez mindenképp kiemelndö a film kapcsán. Összeségében egy remek sportfilm csak jaánlai tudom mindenkinek aki szereti a sportot és a Boxot! Üdv Yosi

 
Guszti   2016. 09. 09.

Gyönyörű film ez. Paul Newmanről mintha mostanság kezdenének megfeledkezni. Az egyik kedvenc színészem, nem véletlenül. Ebben a filmben is lényegében nagyon többrétegű karaktert hoz. Mindenkinek nagyon ajánlom, aki egy kicsit is szereti az amerikai filmgyártás reneszánszát.


 
daniel52   2014. 12. 06.

Engem mindig is érdekelt a boxolók világa, így szinte megrögzötten keresek ilyen filmeket. Erről nagyon sokáig nem is tudtam. Nagyon ridegen festi le ezt a világot...igaz, ahhoz képest azért kap egy "lakkozást". :)

Paul Newman
Pier Angeli
Pier Angeli
Paul Newman
Paul Newman
Pier Angeli
Paul Newman
Paul Newman
Paul Newman
Pier Angeli
Paul Newman
Pier Angeli
Paul Newman
Pier Angeli
Paul Newman
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.