A film valós történetet mutat be! Mindenkinek meg kell néznie! Amerikában hatalmas lavinaszerűen, egyre növekvő kasszasiker is! A gyerekek NEM eladók!!! Véget kell vetni annak, hogy évente 2 millió gyermek áldozata szexkereskedőknek és egyéb szörnyeknek!
Jó film, amely egy nagyon aktuális, de szomorú témát dolgoz fel, óriási, mondhatni társadalmi jelentőséggel bír. Döbbenetes, hogy pénzért mit meg nem tesznek egyesek ebben a világban! Az viszont még fontosabb, hogy létezzenek olyan rendíthetetlen emberek, akik ezeket felfedik, és tesznek az erőszak, a pedofília és a rabszolgakereskedés ellen.
Maga a sztori mélysége teszi inkább feszülté a filmet. A színészek teljesen átlagos teljesítményt nyújtanak, és azt kell mondjam, hogy maga a film is átlagos. Mindenesetre hatalmas tisztelet a feldolgozásért.
Nehéz, megrázó és mégis összeszedett... Nagy hatással volt rám. Sokat gondolkoztam a film után, hogy hova fajulhat, korcsosulhat el az ember... Persze ez a film egy pici sikertörténet is egyben, de mégis végtelen szomorúságot éreztem a végén, az a sok millió szenvedő gyermek...