Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79
Filmadatlap
 
33
Szereplők
21
Vélemények
41
Képek
1
Videók
 
Valéria   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

Love and other drugs

Nagyon jó film! Elgondolkodtató és romantikus, mégis könnyed humorors jelenetekkel is fűszerezett, remek színészi játékkal gyönyörködtető, őszínte és nagyon szép történetű alkotás. Ajánlani tudom!

 
Deku   2017. 09. 13.

Eme filmet olyan tökéletesen készítették el ahogy kell. Nagyon igényes lett és látszik rajta, hogy nagy odafigyeléssel készült. Remekül kialakították a karakterek jellemeit és ez nagyon tetszett benne.


 
Berto49   2017. 08. 16.

Jake Gyllenhaal az „Éjjeli féreg” óta az egyik kedvencem, de ha ezt a filmet előbb látom, akkor biztos, hogy korábban is a favoritommá lett volna. Egy valódi színész remek alakítása még a leggyengébb romantikus, elcsépelt történetet is nézhetővé és élvezhetővé tudja tenni. A szerelmespár egyik tagja beteg, vagy súlyos fogyatékos, ezt a témát már ezerszer láthattuk (Évtizedes távlatokból: Love story, 1970, Tombol a Hold, 1971, Édes november, 2001, A belső tenger, 2004 és még hosszan lehetne sorolni), de Jamie és Maggie találkozása és kibontakozó szerelme a színészi játéknak köszönhetően egyedivé vált. Ami nem tetszett, az az erotikus jelenetek bősége, ezek inkább egy szoftpornó mozihoz közelítették a filmet. A Viagra hatásával történő humorkeltést pedig nyilván a szert forgalomba hozó és a filmet szponzoráló(?) Pfizer gyógyszergyártó cég igényelte.

 
MP170506   2016. 02. 17.

Nézhető film! Van benne romantika, érzelmek és dráma, de szerepet kap a humor is. Jake Gyllenhaal egy kiváló színész, amit itt is bizonyít, Anne Hathaway nem tartozik a kedvenceim közé, de szerintem jól hozza ezt a karaktert.

 
diumiu   2017. 02. 23.

Nagyon szerettem ezt a filmet, szem nem maradt szárazon. :) Szeretem az olyan filmeket, amin egyszerre lehet sírni és nevetni, de szerepet kap a dráma és a romantika. A két főszereplő szerintem nagyon hitelesen játszotta szerepét, szerettem őket.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 19.

Jó film, de amikor láttam, akkor már herótom volt a sok-sok szerelmes filmtől, amit akkoriban néztem. Ettől eltekintve mégis egy elragadó, bájos és szívmelengető filmnek gondolom ezt.

 
NFG   2018. 03. 24.

Bármennyire is nem látszik a filmen, elég komoly történetet dolgoz fel! A színészek jól játsszák a rájuk osztott szerepeket! Bár nem egy humoros alkotás, azért mégis szórakoztató!

A film összbevétele 102 820 008 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás során a rendező, Edward Zwick egyszer beugrott Anne Hathaway és Jake Gyllenhaal mellé az ágyba egy fénykép erejéig. Végül ez a fotó került a filmhez készült poszterre, miután digitálisan eltüntették róla rendezőt.

(ps)
 

A filmben említett gyógyszerek, a Sinemet és a Ropinirole szexuális hiperaktivitást okozhatnak.

(ps)
 

Edward Zwick az ágyjeleneteket először ruhástul gyakoroltatta, és improvizációra ösztönözte a színeszeket, akik így kevésbé voltak gátlásosak egymással a kamerák előtt.

(ps)
 

Ez volt Anne Hathaway és Jake Gyllenhaal második közös filmje. Első alkalommal a Túl a barátságon (2005) című filmben láthattuk őket együtt.

(ps)
 

A ruhák egy része, amelyeket Anne Hathaway visel a filmben, Deborah Lynn Scott világhírű ruhatervező személyes ruhatárából valóak.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.