Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
33
Szereplők
20
Vélemények
41
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 09. 13.

Eme filmet olyan tökéletesen készítették el ahogy kell. Nagyon igényes lett és látszik rajta, hogy nagy odafigyeléssel készült. Remekül kialakították a karakterek jellemeit és ez nagyon tetszett benne.

 
Berto49   2017. 08. 16.

Jake Gyllenhaal az „Éjjeli féreg” óta az egyik kedvencem, de ha ezt a filmet előbb látom, akkor biztos, hogy korábban is a favoritommá lett volna. Egy valódi színész remek alakítása még a leggyengébb romantikus, elcsépelt történetet is nézhetővé és élvezhetővé tudja tenni. A szerelmespár egyik tagja beteg, vagy súlyos fogyatékos, ezt a témát már ezerszer láthattuk (Évtizedes távlatokból: Love story, 1970, Tombol a Hold, 1971, Édes november, 2001, A belső tenger, 2004 és még hosszan lehetne sorolni), de Jamie és Maggie találkozása és kibontakozó szerelme a színészi játéknak köszönhetően egyedivé vált. Ami nem tetszett, az az erotikus jelenetek bősége, ezek inkább egy szoftpornó mozihoz közelítették a filmet. A Viagra hatásával történő humorkeltést pedig nyilván a szert forgalomba hozó és a filmet szponzoráló(?) Pfizer gyógyszergyártó cég igényelte.


 
MP170506   2016. 02. 17.

Nézhető film! Van benne romantika, érzelmek és dráma, de szerepet kap a humor is. Jake Gyllenhaal egy kiváló színész, amit itt is bizonyít, Anne Hathaway nem tartozik a kedvenceim közé, de szerintem jól hozza ezt a karaktert.

 
diumiu   2017. 02. 23.

Nagyon szerettem ezt a filmet, szem nem maradt szárazon. :) Szeretem az olyan filmeket, amin egyszerre lehet sírni és nevetni, de szerepet kap a dráma és a romantika. A két főszereplő szerintem nagyon hitelesen játszotta szerepét, szerettem őket.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 19.

Jó film, de amikor láttam, akkor már herótom volt a sok-sok szerelmes filmtől, amit akkoriban néztem. Ettől eltekintve mégis egy elragadó, bájos és szívmelengető filmnek gondolom ezt.

A film összbevétele 102 820 008 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás során a rendező, Edward Zwick egyszer beugrott Anne Hathaway és Jake Gyllenhaal mellé az ágyba egy fénykép erejéig. Végül ez a fotó került a filmhez készült poszterre, miután digitálisan eltüntették róla rendezőt.

(ps)
 

A filmben említett gyógyszerek, a Sinemet és a Ropinirole szexuális hiperaktivitást okozhatnak.

(ps)
 

Edward Zwick az ágyjeleneteket először ruhástul gyakoroltatta, és improvizációra ösztönözte a színeszeket, akik így kevésbé voltak gátlásosak egymással a kamerák előtt.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.