Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
15
Szereplők
2
Vélemények
32
Képek
2
Videók
 
Berto49   2018. 12. 10.

legújabb vélemény

Korhatár nélküli szerelem

Gyenge közepes lenne ez a romantikus szerelmi történet, de a két színészzseni erős jóra emeli az értékelésemet. Az az üzenete, hogy a szerelem nincs életkorhoz kötve. Nem tudom eldönteni, hogy Emma Thompson, vagy Dustin Hoffman játéka tetszett-e jobban, egyezzünk ki döntetlenben. Viszont nélkülük tizenkettő=egy tucat film lenne, amely rögtön az emlékezet feneketlen kútjába zuhanna és még csak nem is csobbanna, mert annyira súlytalan. Ez a veszély azonban nem fenyeget, mert mindketten a színészmesterség legjavát nyújtják, pedig a meglehetősen szellemtelen dialógusok nem segítik őket. Last Chance Harvey, vagyis Harvey utolsó esélye az eredeti cím, de hozzátehetjük azt is, hogy Kate Walker (Emma Thompson) számára sem tartogatja a jövő a herceget hófehér paripán. Ez a film iskolapéldája annak, hogy tehetséges színészek még a közel semmiből is tetszetős várat tudnak építeni.

 
totykos   2018. 06. 19.

Engem teljesen meghatott ez a történet, bámulatos, ahogy bemutatják az emberi kapcsolatokat és az érzelmeket. Az üzenete pedig mindenkinek tud szólni. Csakis ajánlani tudom mindenkinek, hiszen ez a film annyira emberi és csodálatos, hogy látni kell!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.