Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Szulejmán (2011)

Muhtesem Yüzyil
Filmadatlap
 
34
Szereplők
9
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
MP170506   2016. 06. 01.

Imàdom ezt a sorozatot! Fordulatos, izgalmas, szövevényes. A színészek is nagyszerűek!

 
Edii   2015. 09. 17.

Alig győzőm kivárni hétről-hétre a következő részt. Szeretem a török sorozatokat, ez lett közülük a kedvencem, fordulatos, izgalmas és kiváló színészek játszanak benne.


 
Dodi   2015. 06. 22.

Imádom ezt a sorozatot! Nagyon fordulatos, izgalmas és olykor humoros! Sajnos hazánkban csak egy fél epizódot adnak le egyszerre, így ezért néha egy hazai részben semmi sem történik, de megéri megvárni a következő részt...

 
Gigi   2017. 01. 15.

Tudom, hogy ezzel a véleményemmel nem leszek népszerű, de az ez a sorozat, amivel engem ki lehet kergetni a világból. Pedig próbálkoztam, ha már ennyire népszerű, akkor látnom kell. De egyszerűen nem tudom megszeretni sem a történetet, sem a szereplőket.

 
dittee   2015. 12. 27.

Nagy kedvenc! Nagyon jól sikerült sorozat, bár általában a török sorozatokban nem szoktam csalódni. Tele van izgalommal, fordulattal, ármánnyal, szerelemmel. Kiváló!

Halit Ergenç
Halit Ergenç
Halit Ergenç
Halit Ergenç
Meryem Sahra Uzerli
Halit Ergenç
Meryem Sahra Uzerli
Meryem Sahra Uzerli
Halit Ergenç
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.