Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
76

Szulejmán (2011)

Muhtesem Yüzyil
Filmadatlap
 
34
Szereplők
9
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
gyulalala16   2018. 09. 23.

legújabb vélemény

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZ:::Igen láttam, szegény Hūrem meghalt, két testvér akkor is háboruskodnak sajnos.

 
MP170506   2016. 06. 01.

Imádom ezt a sorozatot! Fordulatos, izgalmas, szövevényes. A színészek is nagyszerűek!


 
Edii   2015. 09. 17.

Alig győzőm kivárni hétről-hétre a következő részt. Szeretem a török sorozatokat, ez lett közülük a kedvencem, fordulatos, izgalmas és kiváló színészek játszanak benne.

 
Dodi   2015. 06. 22.

Imádom ezt a sorozatot! Nagyon fordulatos, izgalmas és olykor humoros! Sajnos hazánkban csak egy fél epizódot adnak le egyszerre, így ezért néha egy hazai részben semmi sem történik, de megéri megvárni a következő részt...

 
Gigi   2017. 01. 15.

Tudom, hogy ezzel a véleményemmel nem leszek népszerű, de az ez a sorozat, amivel engem ki lehet kergetni a világból. Pedig próbálkoztam, ha már ennyire népszerű, akkor látnom kell. De egyszerűen nem tudom megszeretni sem a történetet, sem a szereplőket.

Halit Ergenç
Halit Ergenç
Halit Ergenç
Halit Ergenç
Meryem Sahra Uzerli
Halit Ergenç
Meryem Sahra Uzerli
Meryem Sahra Uzerli
Halit Ergenç
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.