Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
60
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Ted Bundy
 
BloodyMary   2016. 10. 21.

legújabb vélemény

Irritáló, buta, unalmas, nem autentikus. Totál leegyszerűsített nézőpont arra, hogy mi jár egy sorozatgyilkos elméjében.

 
Roman   2016. 08. 27.

Ha valakit érdekel a Ted Bundy-sztori, szerintem nem ez a legmegfelelőbb adaptáció, nem sikerült annyira jól, nem nyűgözött le. Infokat gyűjteni lehet máshogy is. Eddig csak egyetlen olyan sorozatgyilkosról szóló filmet láttam, amitől tényleg leesett az állam, a Henry: Portrait of a Serial Killert. Ez csak egy átlagos film volt, és ha a forgatókönyvírók fantáziáján múlt volna, és nem valós eseményeken alapul, akkor még unalmas is lett volna.


 
spikeZ   2015. 02. 16.

Ted Bundy a legperverzebb alakok egyike, nagyon izgalmas végignézni a történetét, vajon mi motivál egy ilyen kegyetlen sorozatgyilkost. Érdekes, hogy különlegesnek képzelte magát, és az elithez akart tartotni, de amikor még csak a középosztályt sem érte el, eluralkodott rajta a sötét oldala. Vlahogy mindig valamilyen kisebbségi érzésből fakad az ilyen erőszakos viselkedés. Trillernek és pszichológiai esettanulmánynak is érdekes volt.

A film összbevétele 6 073 dollár volt (imdb.com).

 

Az áldozatok nevei kitaláltak a filmben, nem egyeznek a valódi áldozatok neveivel.

(dulkap)
 

A főcímben és a vége stáblista alatt látható fotókon a valódi látható.

(dulkap)
 

Rob Lowenak, Peter Saarsgardnak és Kiefer Sutherlandnek is felajánlották szerepét, de mindannyian visszautasították a karakter természete miatt.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.